fbpx

6 правил, як бути доглянутою жінкою після 50 років

На жаль, приховувати вік нескінченно просто неможливо. Потихеньку, навіть за умови мільйона хитрощів, жінка починає в’янути. Але сповільнити цей процес все ж можна, для цього потрібно докласти зусиль.

На жаль, часто жінки з віком взагалі перестають за собою доглядати, передчасно старіють. І потенціал у них є, вчасно б взялися за себе, виглядали б краще.

І справа не в тому, щоб підігнати образ під стандарти молоді, це не допоможе. Гарною в 50 можна виглядати, виправдовуючи свій вік.

Так ось, якщо дотримуватися всього лише цих шести перерахованих нижче правил, у вас все вийде.

1. Догляд за шкірою обличчя

Зморшки – річ неминуча. Але псують не вони, а якість самої шкіри, її зволоженість, доглянутість, чистота. І ці процедури по догляду цілком доступні для кожної жінки.

Варто мати на озброєнні знання про курсові очищувальні процедури. Професійний пілінг раз на рік, що косметолог прописав. Вони вирівняють тон шкіри, додадуть їй сяйво і свіжість.

В інший час жінка може сама підтримувати свою красу – її туалетний столик повинен бути заповнений необхідними для цього кремами, сироватками та масками.

2. Відпочинок

Втомлений вигляд – це + багато років до будь-якого віку в паспорті. Навіть та, що невпинно доглядає за собою, але при цьому як раз втомлюється і не висипається, буде виглядати недостатньо добре, скільки б масок вона не зробила.

Адже недосип псує колір шкіри, провокує утворення синців і мішків під очима.

Гормони, що відповідають за молодість, організм виробляє лише до 2-ї години ночі. Так що жінкам після п’ятдесяти важливо відправлятися на відпочинок близько десятої години вечора.

3. Якісна косметика в помірних кількостях

Жінці за 50 ні до чого велика кількість декоративної косметики, але її якість повинна бути найвищою. Особливу увагу варто приділяти тональній основі, яка відповідає за якісний зовнішній вигляд шкіри.

Після п’ятдесяти робити яскравий і надзвичайно активний макіяж – це занадто. Трохи зворушені тінями повіки, вміло підведені очі, приглушена помада, довгі вії з делікатною тушшю виглядають дорого, тому що це робить образ якісним.

І брови – їм потрібно приділити максимум уваги, тому що вони поступово рідшають і втрачають свій зовнішній вигляд, додаючи віку. Відмінним виходом для вже немолодої жінки буде перманентне фарбування.

4. Догляд за волоссям

Волосся, зіпсоване хімією і неякісними фарбами, стрижки сільського фасону та інші жахи – ознака недоглянутості і нелюбові до себе. Елегантна жінка такого дозволити собі не може.

Ніяких «коробочок» і фарбувань вдома – тільки професіонали. Стрижку потрібно робити таку, за якою згодом можна буде доглядати вдома. І тому в арсеналі красуні після п’ятдесяти просто обов’язково має бути плойка, хороший фен і армія гребінців.

5. Зовнішній вигляд рук

Обличчя  – це, звичайно, візитка образу, але на руки всі теж звертають увагу. І якщо вони не отримували достатнього догляду, то відразу видадуть серйозний вік своєї власниці.

Зволожувати, балувати кремом, потрібно і шкіру рук, і самі нігтики. Не можна забувати про видалення кутикули і підпилювання відрослих нігтів.

Підійде безбарвне покриття, яке зробить нігті набагато привабливішими, додасть їм доглянутого вигляду.

6. Прикраси

Стилістику будь-якого дорогого образу доповнюють якісні аксесуари. Економити на ременях, окулярах, рукавичках і біжутерії – просто не можна. Все це повинно мати першокласну якість.

До речі, купувати одяг можна і не за шалені гроші, головне, щоб одяг був охайним і красивим. Ну і зайву вагу, яка старить абсолютно кожну, варто зганяти завжди і всім.

You cannot copy content of this page