fbpx

Щоб відновити м’якість махрових рушників, я рекомендую виконати наступні кроки

Звичайно! Щоб відновити м’якість махрових рушників, вам може знадобитися деякий час та терпіння, але в цілому процес є досить простим.

Ось декілька кроків, які ви можете виконати, щоб поправити м’якість ваших махрових рушників:

Вимочіть рушники в теплій воді на 30-60 хвилин. Якщо ви хочете, щоб рушники стали більш м’якими, використовуйте м’який миючий засіб, наприклад, спеціальний м’який кондиціонер для тканин.

Після того, як рушники змочені, поставте їх в пральну машину і додайте звичайний миючий засіб, який ви зазвичай використовуєте.

Налаштуйте пральну машину на цикл “делікатне прання” або “ручне прання” та використайте прохолодну воду.

Після завершення прання, переконайтеся, що всі залишки миючого засобу вимиті з рушників. Для цього можна знову промити рушники проточною водою або використати функцію “додаткове промивання” у пральній машині.

Повісьте рушники на повітрі для сушіння. Не сушіть їх в сушарці, оскільки це може знизити м’якість тканини.

Якщо ви хочете, щоб ваші махрові рушники залишалися м’якими та пухнастими, слід зберігати їх в сухому місці з доброю вентиляцією, оскільки волога може зменшувати м’якість тканини.

Також можна додати в прання спеціальний м’який кондиціонер для тканин, який допоможе зберегти м’якість рушників після прання.

Використовуйте оцет: Додавання білого оцту в прання може допомогти відновити м’якість рушників. Для цього додайте 1/2-1 стакана білого оцту в барабан пральної машини разом з рушниками під час прання.

You cannot copy content of this page