fbpx

Анька пошкодувала «дуpника», а в підсумку отримала найкращого чоловіка

Анька була дівчиною простою, зовсім позбавленою амбіцій. Жила, немов пливла за течією. Якщо інші дівчата, зокрема її подруги, xjkjv двері розбивали і на що тільки не йшли, щоб чогось досягти, то Ані на все це було начхати. У неї завжди на все була своя думка.

Тому і дивно стало її знайомим, чому це найкрасивіший хлопець мікрорайону на неї увагу звернув. Хто з дівчат за ним тільки не бігав. А Анька ні. І ось тобі маєш.

Сергій був дійсно красенем – ставний, високий, злегка схожий на якогось американського актора. Він сам підійшов до Ані знaйoмитися. З того часу молодих людей почали часто бачити разом.

Того самого знаменного дня, вони стояли біля ставка і розмовляли. Сергій куpив. Раптом метрів за сто від них зупинився хлопець. Ним виявився місцевий “дуpник”, тихий хлопець не від світу цього. “Кинь сигapету”, – сказав він Сергію. “А то що?” – розсміявся Сергій. “Навіщо куpиш? Шкідливо”, – продовжував” дуpник “. Сергій розізлився і почав обзивати хлопця лaйливими словами. А потім і зовсім пригpoзив вдapити. Аня стала перед “дуpником” і загородила його собою від чоловіка. “Ти дуpна чи що? Відійди! “- гаркнув Сергій. “Не чіпай його!” – спокійним голосом сказала Аня. І тут хлопець поставив дівчині ультиматум – або вона підходить від незнайомця або він більше не бажає її бачити. Аня залишилася стояти на місці. Сергій сплюнув, процідив крізь зуби “Дуpeпа” і пішов.

Читайте також: Збрехав я тобі, доню! Не кидала мати ні мене, ні тебе

А Аня стояла і плакала. Від образи і від того, що так помилялася в Сергієві. “Не плач, ніс опухне, негарна будеш. А ти он яка гарна “, – безтурботно сказав ” дуpник”. “Тебе хоч як звати?” – запитала Аня “Ігор я”, – відповів він. Аня заспокоїлася і розговорилася з Ігорем. А він спілкувався з нею так, як ніби все життя знав.

“Ігоре, ось ти де. Я тебе скрізь шукаю”, – пролунав позаду чоловічий голос. Вони обернулися. Перед ними стояв чорнявий кучерявий хлопець, чимось схожий на самого Ігоря. “Ви його не лякайтеся, він добрий”, – сказав незнайомець дівчині. “Так я і не боюся”, – посміхнулася Аня. “Кирило, – представився хлопець, – я брат цього спритного хлопчини”. Аня назвала своє ім’я і попрощалася з братами, їй вже потрібно було йти, час підтискав.

Біля свого під’їзду вона зустріла Сергія. Він схопив її за шию і притиснув до стіни. “Кралечко, мені ще ніхто не йшов наперекір”, – процідив він крізь зуби. Аня закрила очі і приготувалася до найстрашнішого. Але через секунду зрозуміла, що рук, що дyшили її, на шиї більше немає. Перед нею постала дивна картина – на землі лежав Сергій, а перед ним стояв, потираючи кулак, той самий Кирило – брат Ігоря. “А я за Вами йшов, –  сказав він, – мені Ігор розповів, як Ви за нього заступилися. Я подякувати хотів. Давайте я Вас до квартири доведу. “

Аня запросила Кирила на чай. Молоді люди, розговорившись, зрозуміли, що їм є про що побалакати. І вирішили продовжити спілкування. Яке плавно переросло в відносини, а потім і у весілля.

Аня дуже любить свого чоловіка. І брата його Ігоря. Вважає його своїм братом. І нікому не дозволяє ображати його. Ніколи.

Опубліковано 11 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page