fbpx

Бабуся розповіла про свій метод посадки помідорів з дріжджами: щороку збираю урожай відрами

У моїй родині помідори люблять всі. Ми з задоволенням робимо з них салати і томатний сік, тушкуємо їх, консервуємо. У цьому овочі багато вітаміну К, тому він надзвичайно корисний для серця і судин. Крім того, помідор покращує пам’ять, підвищує концентрацію уваги, дозволяє швидше впоратися з поставленими завданнями.

Але найголовніше – він ефективно зміцнює імунітет. Підвищення і зміцнення захисних сил організму в наш час – це одна з найважливіших завдань. Тому так хочеться, щоб помідори добре вродили. На щастя, я знаю, як цього домогтися. Допомагає мені старовинний метод, яким навчила мене користуватися моя бабуся.

Наші предки не знали ніяких хімічних добрив, без яких зараз важко уявити сільське господарство. Однак вони завжди збирали хороші врожаї. Моя бабуся теж ніколи не купувала ніякої хімії, використовувала на своєму городі все тільки натуральне. При цьому томати у неї виростали розміром з апельсин.

Коли ми з чоловіком купили дачу, я теж зайнялася городництвом. Тоді бабуся і відкрила мені свій секрет. Як виявилося, вона домагалася приголомшливих врожаїв за допомогою звичайних дріжджів. Рецепт приготування підгодівлі простий.

Потрібні такі інгредієнти:

  • вода без хлорки – 2,6 л.
  • дріжджі – 100 г.
  • цукор – півсклянки.

Як готувати і використовувати засіб:

Багато хто знає, що при додаванні в тісто дріжджів воно збільшується в об’ємі буквально на очах. Приблизно те ж відбувається і з рослинами. Дріжджові гриби вміють активувати їх зростання. При цьому вони є абсолютно нешкідливими і екологічними. Щоб змусити їх працювати, необхідно правильно готувати підгодівлю. Моя бабуся казала, що потрібно зробити наступне:

Налити воду в трилітрову банку.

Дріжджі помістити в який-небудь посуд, наприклад, в стакан. Додати до них трохи теплої води, щоб їх розбудити (активувати).

Коли в склянці почне з’являтися біла піна, вилити розведені дріжджі в трилітрову банку. Додати цукор. Все добре розмішати.

Накрити банку марлею. Кришку використовувати не можна, так як дріжджі повинні дихати. Поставити банку в тепле місце, наприклад, на сонячне віконце. Її вміст потрібно періодично струшувати. Приблизно через годину-півтора розчин буде готовий.

Використовувати його дуже просто. Потрібно 1 літр засобу розвести в 10 л. води і полити цим розчином помідори. Для інших рослин така підгодівля теж підійде. Важливо пам’ятати, що не можна занадто часто використовувати це добриво. Якщо рослини перегодувати, вони почнуть хворіти. Фахівці рекомендують застосовувати дріжджовий розчин не частіше 2 разів на місяць.

Не сумнівайтеся, ви обов’язково отримаєте відмінний урожай. Я в цьому вже неодноразово переконувалася.

You cannot copy content of this page