fbpx

“Багаття, бавовна і суниця”: Ектор Хіменес-Браво заявив про перехід на українську, назвав улюблені слова, та сказав, яку мову мову хоче забути

Ектор Хіменес-Браво відомий канадський шеф-кухар колумбійського походження, вже понад 10 років живе та будує свій бізнес в Україні. На своїй сторінці в одній із соціальних мереж він заявив що переходить на українську.

Про це Ектор розповів на своїй сторінці в Instagram, яку останнім часом веде українською. І хоч, як зізнався Ектор йому це дається нелегко, проте він дуже старається.

Цитуємо:

“Переходжу на українську. Дається не легко, признаюся чесно. Я знаю 4 мови, і зараз, коли зрозумів, що одну хочу забути – це буде все одно легше, ніж вивчити нову. Помітили, що мої рецепти вже українською? Я стараюсь. Щиросердно почав з паляниці та Укрзалізниці. Якби не Майстер Шеф, то мене б вже давно десь прийняло ірпінське ТРО”.

У своєму дописі суддя проекту “Мастер-шеф” також назвав три свої улюблені слова українською:

“Багаття – я навіть не можу передати емоцію, коли це слово кажу. Це щось затишне і багате на затишок. Затишний затишок?
Суниця – бо треба вивчити усі види полуниці і не сплутати з паляницею, самі розумієте.
Бавовна – вдома стоять серветки з бавовни, і помʼякшувач для одягу з екстрактом бавовни. Багато бавовни ми любимо.
Найкраще запам’ятовується, коли є асоціація”.

Нагадаємо, що вторгнення рф застало Ектора в Колумбії, коли він відвідував сім’ю. Проте, незважаючи на можливість залишитися в безпеці, Ектор повернувся в Україну де активно допомагає.

06,09,2022

Головна картинка ілюстративна  вільних джерел.

You cannot copy content of this page