fbpx

Біда привела їх в будинок для безпритульних, але вони щасливі, що зустріли один одного

Будинок для безпритульних в Сумах існує з 2007 року і через нього пройшли тисячі людей, які потребували прихистку, і тільки ці двоє серед тисячі знайшли один одного.

Сергієві 39, а Марії 20 і вони хвилюються перед весіллям. Сергій зустрів її, коли вкотре повернувся в притулок.

“У мене знайомий поліцейський був. Він сказав: щоб ти по місту не бомжував – поїдеш до притулку. Я прожив там чотири роки, потім поїхав у Харків на заробітки, приїхав звідти, знов не склалося, друзі, туди-сюди, все витратив, знов до притулку пішов”, – розповідає Сергій Резніченко.

Там і зустрів Марію, яка посварилася з рідними та не мала куди дітися. Вони спочатку спілкувалися, а потім зрозуміли, що рідніших на цьому світі людей немає.

Сергій влаштувався на роботу та зняв 12-метрову кімнатку в гуртожитку для них з Марією.

“Я з начальником на роботі поговорив, я на металоприйомці працював, він дав мені грошей, я знайшов, зняв кімнату і забрав Машу”, – говорить Сергій.

Тепер у них справжній затишний дім, Сергій вже назбирав цілу бібліотеку, переважно фантастика. Та й їхня зустріч, хіба не фантастика?

На церемонії були присутні соціальні працівники з притулку, друзі та рідні молодих. Вони страшенно раді і горді тим, що створюється нова родина.

“Для нас це перемога. Для нашої команди, для нашого закладу. Я не сумніваюся, що в них все вийде. І ми будемо підтримувати їх й надалі”, – каже соціальна працівниця закладу Тамара Рак.

Пара навідується в свій старий дім і радіє, що вже там не живе.

“Давно тут не жив. Звик вже в затишній кімнаті. Спав ось тут, на другому ярусі. А тепер сплю на дивані, з дружиною”, – розповідає Сергій.

Їхні друзі з притулку, Роман та Марина, теж планують одружитися, що новоспечених молодят дуже тішить.
Вони мріють поїхати на море, бо ніколи там не були. Але це буде після нашої перемоги.

За матеріалами Суспільного.

You cannot copy content of this page