fbpx

Брат так запросив мене на весілля, що в підсумку я не пішла.

Діло було так. Покликав мене мій двоюрідний брат на весілля. Вірніше, передав запрошення.

Я тоді була ще незаміжня, але ми з моїм цивільним чоловіком були у відносинах 6 років і нашій спільній дочці було 4 роки.

Я подякувала йому в соц. мережі за запрошення і перепитала, чи він запрошує мене з чоловіком і дитиною. На що він відповів: “Ти розумієш, сестро, ми на весілля кличемо лише рідних людей…”

Загалом, покликав він мене без мого тоді ще не чоловіка. Гаразд, я це “з’їла” і не навіть не образилася (хоча треба було).

Я замовила сукню, індивідуальний пошив, щоб не зганьбити, так би мовити, брата.

Через тиждень він мені пише: “Сестро, ви точно з донькою будете? Треба точно сказати, тому що завтра ми оплачуємо місця”

Я його запитала, мовляв може місць не вистачає (кафе невелике), так ми не підемо тоді.

Він запевнив мене, що місць достатньо, просто він усіх перепитує. Чесно, осад залишився. Коли я запрошувала на весілля людей, я їх не перепитувала сто раз, чи підуть вони …

Я сказала братові, що дочка буде на руках, щоб не замовляв їй окреме місце. Він погодився, каже, що й інша родичка дівчинку 3 років теж буде на руках тримати.

Все ніби добре, плаття пошили. Але ось за 2 тижні до весілля він мені пише: “Привіт, сестриця. Дізналися, що й до чого, в загальному там буде 8 годин в ресторані свято. Напевно, краще залиш дочку вдома з чоловіком. Родичка теж так, до речі, вирішила зробити, в будинку дитини залишить. Сама розумієш, малятам 8 годин важко буде в натовпі “.

Чесно, я oфiгела! По-перше, моя дочка (4 роки!) Дуже комунікабельна дівчинка, обожнює свята, добре танцює. Тим більше, я говорила брату, що візьму її на 2-3 години і чоловік її забере.

Чесно, я вже була на піку і відмовилася йти на весілля. Так, що це таке, запросити і три рази диктувати купу умов!

Він потім написав, що мовляв бери і чоловіка вже й дитину. Але я наполягла на своєму і не пішла. Повинна ж бути якась гордість.

До речі, подарунок я все ж передала. А братик потім заніс мене в чорний список в соц. мережі …

А як Ви вважаєте, правильно я поступила чи ні ???

You cannot copy content of this page