fbpx

Брежнєва відреагувала на чутки про розлучення з Костянтином Меладзе

Незважаючи на кількість чуток навколо свого шлюбу, співачка Віра Брежнєва рідко коментує особисте життя, а вже тим більше не намагається кому-небудь щось доводити. Так само виконавиця вважає за краще не реагувати і на розмови про її розлучення з чоловіком, продюсером Костянтином Меладзе, які спливають час від часу в ЗМІ із згадкою все нових причин, пише “Лайм”.

Однією з останніх “новин” на просторах таблоїдів був роман продюсера з вокалісткою “ВІА Гри” Ерікою Герцег. Що правда, у той час як преса стверджувала, що чоловік і жінка навіть не живуть вже разом, ні Брежнєва, ні сам Меладзе ці чутки ніяк не коментували. Тільки Герцег намагалася переконати ЗМІ, що її відносини з продюсером ніколи не виходили за рамки робочих. Зараз же все це можна просто забути, адже своїм новим постом в Instagram Віра Брежнєва спростувала всі подібні домисли.

На особистій сторінці співачки в Instagram з’явився свіжий знімок з чоловіком, а з поста артистки можна зробити висновок, що нічого кардинально в їхній родині за цей рік не змінилося. “Перед кожним Новим роком я люблю вас чимось радувати. Найскладніше зрозуміти – чим. З останніх опитувань – топ побажань: фото з чоловіком, особиста зустріч, квитки на концерт. Виконую!” – написала вона.

Читайте також: Це дівчинка! Українська співачка народила первістка в 38 років(фото)

Примітно, що нову фотографію Брежнєвої прокоментувала “сердечками” і Еріка Герцег, з чого можна зробити висновок, що навряд чи між виконавцями є ворожнеча, про яку стільки говорили раніше.

Фото Брежнєвої та Меладзе зібрало у соцмережі понад 200 тис. лайків. У коментарях парі бажають міцного кохання та сімейного щастя.

За матеріалами.

Фото ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page