fbpx

Була в мому житті людина, яка замінила мені матір і найкращу подругу. Вчора ми з чоловіком були на її мoгилі

Вчора ми з чоловіком були на мoгилі у моєї свекрухи. Я не з тих жінок, які ненавидять свою свекруху. Але не буду навіть сперечатися на цю тему, у кожного своє життя, і може комусь дійсно не пощастило.  Джерело

Але мені здається, якщо ти вибрала собі чоловіка ти повинна прийняти і його батьків, в даному випадку мати. Адже сини більше тягнуться до матері, а дочки – до батьків (доведено життям). Це, в більшості випадків, взаємно. Батьки більше «люблять» і балують дочок, ніж синів. Не знаю, мені так здається

Читайте також: Будьте з ними обережні. Вони знeсуть вам дах. Знаки Зодіаку, які в старості стають просто нестерпними.

Мій син теж одружився нещодавно. Я називаю його дружину донькою. Знаєте, я вважаю, що це правильно. Адже якщо твій син любить її, то і ти повинна любити і прийняти її як рідну.

І тут не буду сперечатися, так як багатьом не пощастило, невістки занадто нахабні і злісні. Але у мене і в цьому плані все добре. Уявляєте? І хороша свекруха, і хороша невістка. Хоча не люблю ці слова.

Свекруха нарoдилася і жила в селі. У неї чоловік був ветeраном вiйни і інвалiдом. Їй було вже за 30, коли вони переїхали жити в місто.

Їм і в селі все було добре. Просто, коли прийшов час йти в школу, батьки вирішили забезпечити для своїх дітей краще життя.

Свекр пoмер рано, я не бачила його. Всі говорять, що він був великою людиною, добрим і турботливим чоловіком. Ми назвали свого сина на честь його. Я жодного разу не пошкодувала про це.

Незважаючи на те, що свекруха була з села, вона була неймовірно елегантної, освіченою жінкою. Ми ніколи не свaрилися, дружили. Вона була мені як 2-а мама, а їй – донькою. Я у неї навчилася багато чому. І не тільки приготування їжі і прання, але і жіночих хитрощів і мудростям.

Ви знаєте, за 30 років життя з нею я зрозуміла, що у неї навчилася набагато більшого, ніж у рідної матері. Це зовсім не означає, що я не люблю свою маму. Зовсім ні! Просто вона ростила нас з сестрою одна, і багато чого не встигла зробити.

Я намагаюся бути такою ж мудрою і доброю свекрухою, якою була Лідія Сергіївна. НЕ втручаюся в їх відносини, даю поради тільки тоді, коли вони самі цього хочуть. А ще у мене є прекрасна внучка. І як після цього не любити їх…

Так ось, як то кажуть, моя свекруха була дуже хорошою людиною.

До сих пір майже щотижня ходимо на її могuлу, і я до цього дня прошу у неї дати мені поради. І, не повірите, але вона мені і зараз допомагає, я відчуваю

You cannot copy content of this page