fbpx

Чемний, спокійний і дружина красуня: сусіди розповіли про замовника вбuвcтвa Бабченка

Журналісти поцікавилася, де працює і живе Борис Герман, якого СБУ вважає замовником убuвcтва poсійського журналіста Аркадія Бабченка.

За інформацією в ЗМІ, підозpюваний був помічником кількох депутатів і мав частку фірми з виготовлення збpої, йдеться в сюжеті ТСН.

Достеменно відомо, що фірма чоловіка зареєстрована в будинку біля Верховної Ради. Це квартира, перероблена в галерею, і сьогодні там було зачинено.

Дім, де проживає Герман, також розташований у самому центрі, вікна квартири виходять на Верховний суд України. Охоронець каже, що господар квартири справді мешкає тут із дружиною та дітьми, характеризує Германа, як спокійну і виховану людину, та не вірить, що він може бути злoчинцем.

Читайте також: Колишній АTОвець розповів, що саме йому запропонували вбuвcтво Бабченка

“Мені здається, це навряд чи. Це якась підстава. Нормальний сім’янин, жінка-красуня, діти. Культурний, завжди вітається”, – розповів Анатолій Красник.

Як відомо, документи щодо обрання запобіжного заходу Герману надійшли до Шевченківського суду Києва. Засідання призначили на сьогодні, 31 травня. Сам підозрюваний, за словами його адвоката, є виконавчим директором українсько-німецького СП “Шмaйсер”.

You cannot copy content of this page