fbpx

Через часте вимкнення світла холодильник “видає” такі аромати, що й на ногах не встоїш. Ось що потрібно зробити, аби уникнути неприємного запаху

Через часте вимкнення світла холодильник “видає” такі аромати, що й на ногах не встоїш. Ось що потрібно зробити, аби уникнути неприємного запаху.

Одним із найдієвіших методів було і залишається активоване вугілля. Активоване вугілля. як широко відомо, виступає чудовим поглиначем запахів.

Для того, аби у вашому холодильнику не було неприємних запахів, необхідно дістати десять таблеток і потовкти їх у порошок, після чого насипати в неглибоку миску і помістити в холодильну камеру.

Несподівано дієвою виявились і звичайні вівсяні пластівці. Вони також здатні очищати повітря всередині холодильника. для досягнення кращого ефекту потрібно насипати їх в алюмінієву миску і поставити на одну з полиць.

А от для того, аби прибрати неприємний запах і зробити аромат із нього приємним, вам знадобиться звичайна кава.

Для цього подрібніть кілька кавових зерен та помістіть їх у камері, попередньо насипавши у неглибоку миску. Варто додати, чим що більше буде площа поверхні з кавовим “ароматизатором”, тим швидше він подіє.

21,11,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел колаж.

You cannot copy content of this page