fbpx

Чоловік дивився, як я кладу всередину подушки лаврове листя і казав, що у мене геть макітра не працює. А побачивши результат попросив зробити йому так само!

Виявляється, листя, зашите в подушку збоку, прямо в її наповнювач, сприяють нормалізації сну. Подушку, на якій ви спите, потрібно злегка розпороти по шву, потім рівномірно розподілити листя всередині подушки так, щоб аромат пробивався по всій поверхні, а самі листочки НЕ проступали через наповнювач і не завдавали дискомфорту при експлуатації.

За матеріалами – Жемчуженка.

Потім подушка знову акуратно зашивається по шву. У підсумку виходить прекрасний засіб в боротьбі з безсонням. Ви просто забудете про те, як годинами дивилися в стелю в спробах заснути.

Крім того, цей нехитрий спосіб допоможе укласти дітей на ніч швидше, тільки в їх невеликі подушки краще зашивати порцію трохи менше – не п’ять, як у дорослу подушку, а три листочки. Їх аромат має розслабляючу дію – перевірено на невгамовних дітях, які раніше не могли заснути за дві години і скакали по ліжку!

Від якості сну залежить самопочуття, і чим більш здoровий у людини сон, тим краще буде самопочуття.

Ознаки, що відрізняють правильний і хороший сон від неправильного:

  • швидке безпроблемне засинання;
  • безперервний сон протягом семи-восьми годин;
  • відсутність труднощів при пробудженні;
  • бадьорість протягом всього дня.

Читайте також: Якщо ви прокидаєтесь між 3 і 5 ночі – з вами відбувається дещо особливе

У сумі ці якісні ознаки працюють на підвищення імyнітету, зміцнення здоoов’я та покращення якості життя. Виспана людина – щаслива людина. І для цього потрібно всього лише кілька листочків лаврового листа.

You cannot copy content of this page