fbpx

Чоловік каже, що втомився нас тягнути сам. Хіба він не повинен відповідати за свою сім’ю?

Ось уже чотири роки як я стала мамою. Звичайно, що материнство – найпрекрасніше, що трапилося зі мною. Я дуже люблю свого синочка і намагаюся віддавати йому всю свою любов і турботу. Мій малюк трохи хворобливий. Загалом з ним все гаразд, але він дуже часто нездужає. Взимку постійно хапає якісь болячки. А влітку реагує на цвітіння трав. Навіть не знаю, в кого він такий вдався! Начебто і з харчуванням все нормально, і корисна їжа постійно, а нездужає більше інших! Всі ці проблеми даються мені нелегко. Ми буквально не вилазимо зі стаціонару! Місяць – два вдома, і знову в стаціонар!

У зв’язку з цим, мені довелося звільнитися з роботи після закінчення відпустки по догляду за малим. Як я можу ходити на роботу, якщо він постійно потребує стаціонару? Хто з ним на огляди їздити буде? Хто буде доглядати? А брати постійно лікарняний – не варіант. Який начальник буде погоджуватися на те, що співробітниця весь час не ходить на роботу? Загалом, я вирішила, що не вийду на роботу, а буду з сином.

Спочатку мій чоловік поставився до цього абсолютно спокійно. Чому б і ні, якщо у дитини проблеми? Не йому ж з малюком кататися, та на огляди ходити? Так і жили – чоловік працював, я сиділа вдома. І все б добре, але останнім часом справи пішли не дуже добре. У чоловіка почалися неприємності на роботі, зарплату затримують. Природно, що чоловік постійно не в настрої і засмучений. Я його прекрасно розумію, але навіщо зганяти ці емоції на мені? Наче я винна в чомусь?

Справа в тому, що мій чоловік почав дорікати мені в тому, що я не працюю! Уявляєте? Наче я сиджу вдома з власної примхи! Я що, не хочу працювати? Так склалися обставини, і він це прекрасно знає! Так ні ж, він говорить, що мені зручно використовувати проблеми дитини, і ледарювати! Як так можна говорити власній дружині?!

А недавно ми посварилися вкотре. Самі розумієте, що у нас почалися фінансові проблеми. Грошей не вистачає, а стільки треба платити за все! І за комунальні платежі, і на їжу, ще й дитина знову з зле почувається! Ну, слово за слово і почалася суперечка! Я сказала, що треба більше заробляти, чоловік розізлився. Сказав, що я сиджу у нього на шиї, і що він втомився тягнути нас сам! Ви уявіть тільки! Яка нахабність – «сиджу на шиї»! Що це означає? Як у нього язик тільки повернувся таке мені сказати ?! Хіба він не повинен відповідати за свою сім’ю, як чоловік? Мене просто вивели з себе ці слова! Просто не знаю, що і сказати! Я такого не очікувала від нього!

Як мені вирішити цю ситуацію? Як пояснити чоловікові, що я хотіла б працювати, але не можу? Чому він мені не вірить? Або не брати його слова близько до серця, хай вирішує проблему з грошима сам.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page