fbpx

Чоловік попросив мене схуднути, щоб зберегти сім’ю. Я більше не ображаюся, це вже в минулому Залишилася вдячність. Адже, якби не його ультиматум, Бог знає, як би склалося моє життя

Ми були одружені 14 років. Всяке бувало, суперечки, примирення, невірність. Я багато на що заривала очі заради дітей, хотіла, щоб вони були щасливі. Як батько, мій чоловік був ідеальним. Влаштовував хлопцям чудові дні народження, вічно з сюрпризами, з дорогими подарунками. Дитячий садок, школа, тренування — все було на ньому, хоча і працював він багато.

Я теж працювала, правда недовго. Отримала пошкодження ноги на підприємстві, лежала в стаціонарі, потім тривале відновлення. Так і залишилася вдома, господарство вести. Тоді мені було вже 33 роки.

Саме в цей період я і почала дуже сильно додавати у вазі. Навіть після появи двох дітей я умудрялася зберігати вагу 55-58 кг при зрості 165 см.

А тут мене, як понесло. Вела малорухливий спосіб життя і багато їла. Потім мені донесли «добрі» подруги, що бачили мого чоловіка в товаристві молодої незнайомки. Я, звісно, відмахнулася і зробила вигляд, що не повірила, але, насправді, вже давно зрозуміла, що у чоловіка хтось є. Люблячій жінці не складно побачити зміни в чоловікові, з яким вона прожила більше 10 років.

Закінчилася проблеми з ногою, почався душевний неспокій, який вилився в інші проблеми. У підсумку за рік я набрала 45 кілограмів. Стрілка ваги зупинилася на позначці 101 кг.

5 своїх підборідь я ховала під шарфиком, причому і взимку, і влітку. Одяг доводилося шити. Я розповзлася в різні боки, як желе і не могла дивитися в дзеркало. Фахівці застерігали, що таке різке збільшення ваги безслідно не мине для мене.

Що робив весь цей час чоловік? А нічого не робив, жив зі мною своїм життям. Правда, як завжди допомагав вдома і з дітьми. Але ми стали дуже чужими.

У якийсь момент я не витримала і викликала його на розмову. Чоловік погодився поговорити. Він все визнав— і наявність іншої жінки, і втрату цікавості до мене, як до жінки через зайву вагу, висловив бажання розійтися.

Правда сказав так: «схудни, приведи себе в порядок, щоб я знову побачив у тобі ту жінку, яку полюбив».

Господи, як я тоді зраділа. Це було моє спасіння і мотивація для того, щоб взятися за себе.

Два місяці я витратила тільки на те, щоб підготуватися до початку скидання ваги. Вивчила доступні мені способи і вибрала найбільш придатний. Потім пройшла повний огляд з аналізами і, коли лікарі дали добро, я почала.

Я обрала шлях: вода, їжа, рух. Це не найшвидший спосіб, але для мого здоров’я – найкращий.

Не буду зараз розписувати весь свій шлях, який я пройшла. Це тема іншої розмови. Скажу тільки, що за 10 місяців відновлення водного балансу, правильного харчування, визначених вправ і строго розпорядку життя, мені вдалося скинути 44 кг. Думаю, це не межа.

Я стала стрункою і дзвінкою. Фігура підтяглася. Самооцінка злетіла до небес. На мене стали звертати увагу чоловіки. Весь час мене підтримували тільки мої хлопчики й мама.

Це була моя перемога над собою.

Але чоловік все одно пішов. Виявилося, що та жінка зовсім нещодавно подарувала йому доню. І чоловік вирішив, що тепер він їй потрібніший. А я і не зупиняла. Але бачила, якими очима він дивився на мене.
На прощання навіть комплімент зробив, сказав, що шкодує, але повинен піти.

Тільки він мені тепер не потрібен. Я зрозуміла, що сильна і гори зверну, головне, щоб мені не заважали. Набридло бути залежною і забитою. І я дуже сподіваюся, що скоро створю нову сім’ю, міцнішу і чесну.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page