fbpx

Чоловік сказав, що готовий розлучитися, але кота не зрадить

У нашій родині з’явився кіт ще задовго до появи дитини. Він був нашим першою дорослою відповідальністю і сімейною власністю. Ще б пак, ми тоді навіть одружені були лише півроку.

Пам’ятаю, що ми навіть в кіно не ходили в перші кілька місяців, поки кошеня було зовсім мале. Так мені шкода його було залишати одного в темряві. З роками кошеня виросло і перетворилося на здоровенного примхливого кота.

Він міг собі дозволити залізти в шафу і роздерти дорогу сукню, стрибнути на комод, впасти з нього і подряпати меблі, покошлатити кігтями диван і зробити свої котячі справи на ліжку, якщо раптом йому щось не сподобалося. У нього був чудовий будиночок, найкращий корм і тепер я розумію, що йому не вистачало уваги і турботи, тому він капостив, щоб привернути увагу. Але ми тоді багато працювали.

А потім я дізналася, що при надії, стала матір’ю, і почалося справжнє випробовування. Кіт приходив до ліжечка і стрибав всередину. Я виганяла його, але він приходив знову. Причому він лягав не поруч, а на  дитину.

Коли я вкладала дитину спати, він приходив і починав голосно мурчати. Ось ці протяжні нявкання діймали найбільше і будили малюка. Коли вимикалося в кімнаті світло, він як кінь починав бігати по спальні, змітаючи все на своєму шляху. Падали речі, гуркіт, дитина прокидався. Я настільки виснажилася, що почала тихо ненавидіти кота, якого чоловік, до речі, обожнював.

Коли дитина підросла, він почав нападати на неї з-за меблів. І ще багато випадків з його царапанням. Тоді я сказала чоловікові, що кота треба віддати. Він був категорично не згоден. Говорив, що кіт – член нашої сім’ї і не можна відмовлятися навіть від поганих родичів. Тоді я сказала йому, що він піде слідом за котом, якщо не вирішить питання. Дитина мені важливіша.

Тоді чоловік сказав, що готовий розлучитися, але кота не зрадить. Найприкріше, що на його стороні всі родичі, мої подруги і підписники в соціальних мережах. Всі вважають, що я сама винна в такому ставленні кота до дитини, типу, що не вибудувала комунікацію.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page