fbpx

Чоловік уже зараз попередив мене, що на Різдво він буде з колишньою дружиною і дітьми, адже це “сімейне” свято. І все б нічого, але ж у нас теж є двоє дітей

Чоловік уже зараз попередив мене, що на Різдво він буде з колишньою дружиною і дітьми, адже це “сімейне” свято. І все б нічого, але ж у нас теж є двоє дітей.

З чоловіком ми одружені порівняно недавно — лише п’ять років. До знайомства зі мною він був одружений довгий час. Нас познайомили друзі з певною метою — щоб ми стали парою. Спершу ми просто дружили, нам було цікаво разом, але іскри між нами не відчувалося. Я знала, що він був одружений, у нього двоє дітей (7 років і 4 роки), і йому явно варто розібратися в собі після розлучення, а не заводити нові стосунки.

Причина їхнього розлучення була банальною. Олексій сказав, що вони з колишньою просто не зійшлися характерами. Я здивувалася, адже прожили вони якось 8 років разом і обзавелися двома дітьми. Невже він зрозумів, що вони з дружиною не підходять один одному лише після стількох років шлюбу?

Він пояснив, що спочатку був весь час у роз’їздах, робота передбачала часті відрядження. І лише після того, як він міцно влаштувався вдома, зрозумів, як складно йому жити з дружиною. Вони намагалися звикнути один до одного, але марно. Вирішили розлучитися цивілізовано, залишившись друзями.

Спочатку мене зовсім не напружувало те, що мій коханий був одружений та має дітей. Після того як він зробив мені пропозицію, я зрозуміла: він давно забув колишню і готовий до нових відносин.

За п’ять років ми самі стали батьками двох діточок. раніше орендували квартиру у столиці, нині ж живемо разом із моїми батьками, адже оренда стала для нас непідйомною, та й з роботою у чоловіка не надто все добре.

Нещодавно я остаточно зрозуміла, що перша дружина чоловіка і діти від того шлюбу завжди стоятимуть між нами. Чоловік мій нещодавно заявив, що має намір зустрічати Різдво з колишньою дружиною і дітьми. Мовляв, Різдво це є родинне свято, тому я повинна його зрозуміти, адже ж я теж мама.

А я нічого не розумію, як і моя мама і тіто. родинне свято. а ми тоді хто. А наші з ним діти? Він може спокійно поїхати туди наступного дня і привітати, чому саме у святковий день?

Сказала, що він може іти, але тільки у тому випадку, якщо я з синами піду з ним. Бачили б ви його очі. Сказав, що йому соромно навіть пропонувати таке колишній і він ніколи й подумати не міг би. що я так відреагую. А я не розумію, а чому він. власне дивується?

Минуле, повинно залишатись в минулому. було і загуло. Тепер у нього нова родина. Хіба ж я не права?

26,12,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page