fbpx

Чоловік все заперечує, але чому тоді сусідський хлопець настільки схожий на нього?

Мені 56 років, на пенсії, живу з чоловіком. У нас дорослі син і донька, живуть своїми сім’ями. Обидва схожі на мене: чорняві, з сірими очима. Чому я так детально описую зовнішність? У сусідньому під’їзді живе сім’я. Мама, наша ровесниця, і її син зі своєю родиною.

Цього хлопця, а йому років 27, я пам’ятаю з дитинства, виріс на наших очах. Я його завжди виділяла з натовпу дітлахів. Чому? Він був схожий на мого чоловіка. Тоді ще сміялася – якби я не була впевнена в своєму чоловікові, подумала: а чи не його це гріх?

Чоловіка тієї сусідки я не пам’ятаю. Начебто був якийсь, водив дитину в школу, але батько він чи ні – не знаю.

Тоді мій коханий дуже образився на такі підозри. Кричав, що я можу всіх блондинів записати в його діти. Розбір польотів був грандіозний, я обіцяла не повертатися до цієї теми. Потім довго ще докоряв, пригадував, щоб я відчувала себе винуватою, навіть несхожість на нього наших дітей приплів.

Можливо, якщо б ми чи вони переїхали, на цьому все і закінчилося б. Але я цього хлопця і зараз періодично зустрічаю. Він не просто блондин, у нього дуже світле волосся, навіть брови білі, а очі такі прищурені. Все, як у чоловіка! Я не можу заспокоїтися вже кілька років!

Я все вирахувала, обманом у житловій конторі дізналася дату появи на світ цього хлопця. Якщо все так, то мій чоловік розважався, коли мене не було цілий місяць. Ми лежали зі старшою дочкою у стаціонарі, був дуже важкий період, я доглядала за дитиною.

Ця ідея стала просто нав’язливою. Як зустріну того хлопця – ну вилитий чоловік, з роками схожий все більше і більше! Зморшка на чолі навіть така ж, та й усмішка особлива – крива, коли сміється, то один куточок рота вище. Чоловік ніяк не реагує на цього молодого чоловіка, ну і випадково зустрітися, власне, їм ніде. Це я кожен день, гуляючи з собакою, обходжу весь двір.

Що робити? Забути не можу. Поговорити знову? Чи до хлопця підійти? А що йому скажу? Як можна таємно від усіх дізнатися спорідненість, дорого чи це? До кого звернутись?

З мережі.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page