fbpx

Чоловік викликав мене на серйозну розмову. Ідея у нього доленосна з’явилась. Ні з того, ні з сього, ми повинні змінити своє життя тільки тому, що він так хоче

Чоловік мій вирішив купити студію. Якщо ви подумали, що мій чоловік творча людина і мріє про студію, в якій створюватиме свої художні шедеври, то хочу вас розчарувати. Йдеться про ті студії, які відносяться до класу найекономнішого житла. Подібні “квартири” ростуть, як гриби. Поспіхом зліплена коробка з тоненькими стінами з пінобетону. Звукоізоляції ніякої, балконів немає, стеля – низька, ну і всі інші «принади».

Я була у знайомої у такій «студії», це ж не житло! Про стіни склалося таке враження, що вони встановлені просто для того, щоб не бачити сусідів. Можна було абсолютно не прислухаючись дізнатися про всі новини товаришів по нещастю (я маю на увазі мешканців «студій»). Якщо зробити музику трохи гучнішим, то була підозра, що ці стіни просто розлетяться від звуку.

І ось, чоловік поставив ультиматум – беремо кредит і купуємо таке, важко сказати, житло. Ми живемо з моїми батьками, проблем я не бачу жодних, чудова трикімнатна квартира, у нас кімната з виходом на окрему лоджію, навіть два санвузли, вибачте за таку подробицю. Мій тато завжди із задоволенням спілкується із зятем, причому для спілкування у нього завше є і теми і під що посидіти.

Мама, звичайно, з характером, але до нас вона не має питань особливих, проте може відчитати зятя, якщо він прибув додому (іноді трапляється) на автопілоті. Крім того, начебто і непомітно, але на продукти ми практично не витрачаємо гроші. Холодильник, завдяки мамі, ледве закривається. А це, погодьтеся, важлива стаття витрат.

Звичайно, навіть з урахуванням усіх цих благ окреме житло краще, але «студія» — я про неї ніколи навіть не думала. Мама теж на моєму боці, намагається навчити зятя, що це – гроші на вітер, радить підібрати і вкластися в нормальну двокімнатну квартиру. Обіцяє допомогти якоюсь мірою, але чоловік спить і бачить нас у окремій хай хоч маленькій квартирі.

Краще в маминій квартирі жити, ніж у студії. Я так вважаю. але чоловік прямо до розлучення справу доводить. Нічого не пояснює: з’їжджаємо каже і все.

От як же його переконати, що нам тут реально краще у тисячі разів.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page