fbpx

Чоловік забув про мій день народження, лише ввечері вручив мені 2000 із словами «Купи собі, що хочеш». Прикро

З чоловіком ми разом вже близько 10 років і склалася така традиція, що організацією кожного мого дня народження займається він. Пишних бенкетів ніколи не влаштовували, але виїзд на дачу чи в ресторан був завжди. Іноді до нас приєднувалися друзі і родичі, але найчастіше ми святкували удвох – залишали сина з нянею і проводили романтичний вечір тет-а-тет.

В цьому році я чекала традиційного запрошення на вечерю на честь мого дня народження, проте час ішов, а від чоловіка не було навіть натяку на це. До останнього сподівалася на вечірній сюрприз, і коли після роботи побачила свого чоловіка перед комп’ютером – розчарувалася і розплакалася. В цей день мене привітали всі, крім найближчих і коханих чоловіків – мого сина і чоловіка. Найприкріше, що подруга вмовляла мене ввечері відправитися в клуб і від душі повеселитися в дівочій компанії, але в передчутті сюрпризу, я відразу після роботи побігла додому.

Я можу зрозуміти сина – йому 7 років і звичайно він не пам’ятає, коли у мами день народження, але дорослий чоловік зобов’язаний знати дату народження своєї дружини. Я весь святковий вечір проплакала, так і не розповівши нікому причини. Чоловік не зрозумів, що сталося, і вирішив, ніби у мене проблеми на роботі. Стало дуже прикро після цього випадку: виходить, про мене згадують тільки коли щось потрібно (прибрати в квартирі, випрати чи приготувати), а коли у мене один єдиний раз в році трапляється свято, моїй родині це байдуже і про це просто забувають .

Я не можу зрозуміти, наскільки чоловіку повинно бути все одно, щоб маючи телефон з календарем, не поставити там нагадування про таку дату. Такого раніше ніколи не відбувалося, і я дуже засмутилася через цей випадок. Я б ще могла зрозуміти, якби у нього був важкий тиждень на роботі або були якісь проблеми, але цього немає. Йому просто стало все одно.

На наступний день я не витримала і натякнула йому, що вчора стала старше на 1 рік. Він спочатку сприйняв це як жарт, навіть посміявся. Коли переконався, що це правда – сказав тільки: «Пробач, з голови вилетіло». Я чекала, що на наступний день мене чекатиме якийсь сюрприз і хоча б приємні слова від близької людини, але чоловік вручив мені ввечері 2000 тисячі гривень зі словами «Купи собі що хочеш» і на цьому його привітання закінчилася. Я не можу ніяк зрозуміти цю ситуацію. Здається, що це дуже поганий знак – він став байдужим до мене, мабуть розлюбив. Тепер не знаю як поводитись з ним і як дивитися йому в очі. До слова сказати, на його минулий день народження я сама накривала стіл і купила два хороших, дорогих подарунка. Тепер не хочеться нічого для нього робити, руки опускаються. Дуже прикро.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page