fbpx

Чоловік заснув відразу, не дивлячись на те, що п’ять хвилин тому я в черговий раз намагалася оживити наші подружні стосунки – мої старання були марні. Він відвернувся до стіни і захропів.

Я завжди вважала нашу сім’ю зразковою: чоловік допізна на роботі, навіть в вихідні, двоє дітей, яким ми намагалися дати найкраще … Одне мені не подобалося – чоловік працював навіть у свята, але він отримував хорошу зарплату і я заспокоювала себе тим, що він працює на благо сім’ї .

Лягли спати, засинаємо. Чоловік заснув відразу, не дивлячись на те, що п’ять хвилин тому я в черговий раз намагалася оживити наші подружні стосунки – мої старання були марні. Чоловік відвернувся до стіни і захропів. А я заснути не могла.

Раптом приблизно о пів на першу ночі на телефон чоловіка прийшло повідомлення. Екран засвітився. Цікавість заграла в моїй голові, хоча розуміла, що нічого цікавого, крім повідомлень з банку або спаму там бути не може, але чому таке повідомлення прийшло так пізно? … Взяла телефон і побачила: «Коханий, вітаю тебе, у нас десять хвилин тому народився довгоочікуваний син!» Мене кинуло в жар, потім в холод … Здалося що, волосся на голові заворушилося.

До ранку я просиділа з відкритими круглими очима, дивлячись в одну точку і думала «за що?». Вранці ледве вимовила чоловікові: «Подивися повідомлення на твоєму телефоні. Я хочу почути від тебе всю правду! ». Я очікувала виправдання, каяття …

Він швидко переглянув повідомлення, і з абсолютно байдужим виглядом сказав: «Хм … так хтось помилився номером». І пішов на роботу. Я в буквальному сенсі з-під землі дістала автора цього повідомлення.

Поїхала в пологовий будинок! Зателефонувала їй кілька разів … І всі ці кілька дзвінків, якась жінка запевняла мене, що хтось інший писав повідомлення з її телефону, а вона тут ні до чого. Я ледве дочекалася години відвідувань.

З’ясувалося, що минулої ночі і справді одна жінка народила сина, але її телефон загубився в пакетах з речами, а акушерка не змогла його знайти і дала їй свій телефон, щоб вона могла повідомити чоловікові. А коли вона відправляла повідомлення, просто помилилася однією цифрою …

Я видихнула з полегшенням! На радощах я купила їй подарунок, декілька дрібничок для малюка, подякувала і поїхала додому. Я подумала, добре, що я все ж таки поїхала і вияснила всю ситуацію, а то за цю ніч моє життя стало нестерпним, чого тільки я собі не на придумувала.

Тепер ми з чоловіком стараємося проводити більше часу разом, і ми стали ближче один одному, тепер я кожен день готова урізноманітнювати наші відносини, щоб знову не читати такі повідомлення, але вже без всяких помилок.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page