fbpx

Чоловік знову поїхав у відрядження. Коли я пізно повернулася додому з роботи, то знайшла сумку зі своїми речами на сходах у під’їзді. Спроба відкрити двері закінчилася невдачею. Свекруха спокійнісінько не відчиняючи дверей розповіла, що таким, як я у її домі робити нічого і пішла спати

Я заміжня другий рік. З чоловіком все добре, але от свекруха мене на дух не переносить. Причому вона цього навіть не приховує, а принципово це зайвий раз показує, особливо при синові. Він спочатку намагався мене відстоювати, але пізніше зрозумів, що це марно і здався. А вона ще більше стала напосідати. Основна її мета – розлучити нас і вона це навіть не приховує.

З першого дня нашого знайомства, свекруха ясно і однозначно дала зрозуміти, що мені не місце в їхній родині. З епітетами у неї все гаразд, тому урок для мене був чудовим. За все своє життя я не чула на свою адресу стільки всього недоброго, як за рік шлюбу.

Поки чоловік мене підтримував, я відчувала себе набагато впевненіше поруч з його матір’ю. Але коли він відступив, мені довелося вчитися давати їй відсіч, ввічливо і доступно. А їй це ніби аж сподобалось і вона подвоїла свої зусилля.

Будь-яку мою затримку з роботи вона, прикрашаючи, підносила Олегу, як вже точну зраду. І так все складно в неї виходило, що чоловік кілька разів влаштовував мені сцени. Але я все ж могла його заспокоїти і все пояснити.

Тоді свекруха перейшла до більш активних дій. Вона чекала, коли чоловік їхав в чергове відрядження, і починала надзвонювати йому вечорами з розповідями, про мої походеньки і дуже вже дивні телефонні розмови з якимось чоловіком.

Чоловік знову поїхав у відрядження. Коли я пізно повернулася додому з роботи, то знайшла сумку зі своїми речами на сходах у під’їзді. Спроба відкрити двері закінчилася невдачею. Свекруха спокійнісінько не відчиняючи дверей розповіла, що таким, як я у її домі робити нічого і пішла спати.

Мені нічого не залишалося, як йти до подруги. Вранці я набрала чоловіка, щоб розповісти про те, що сталося. Але у відповідь почула лише: живи у того, з ким проводиш вечори, коли мене немає поруч і короткі гудки. На наступні дзвінки вже не відповідає.

Зараз я живу у подружки. Чоловік її дуже добре знає. Тепер чекаю його повернення з відрядження, а це кілька тижнів, щоб все йому пояснити. Але дуже переживаю, що за цей час свекруха ще щось наплете і таки зруйнує мій шлюб.

Подруга дуже мене підтримує і обіцяє, що не покине у будь-якому випадку. Мені так прикро, що сил бракує на цю боротьбу. Чому мій коханий чоловік так просто повірив у мою невірність ?! Адже я весь час була завжди поруч з ним і тільки з ним. Невже можна ось так легко взяти переступити через чиєсь життя ?!

З нетерпінням чекаю повернення чоловіка додому. Сподіваюся, що зможу його повернути і бути знову щасливою.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – Заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page