fbpx

Чи поспішатиме чоловік додому, якщо дружина вміє лише смажити грінки та яєшню? Свого часу для неї і за неї готувала мама, а донька тим часом мріяла про казкового принца, котрий забезпечить її усім необхідним, тож їй самій нічого не потрібно буде робити. «Ну з такою «бідою» ще можна змиритися»

Не скупіться на почуття

КАЖУТЬ, що жінка створена для кохання. Суперечки тут зайві. Та трапляється, що не всі вони здатні зігріти сильну половину людства, не кожна жінка справедлива до свого обранця. Розкажу про доброго знайомого. А висновки робіть самі.

Чи поспішатиме чоловік додому, якщо дружина вміє лише смажити грінки та яєшню? Свого часу для неї і за неї готувала мама, а донька тим часом мріяла про казкового принца, котрий забезпечить її усім необхідним, тож їй самій нічого не потрібно буде робити. «Ну з такою «бідою» ще можна змиритися», — скаже хтось. Згоден. Але та жінка, про яку мова, ще й сварливої вдачі. Їй не можна було вгодити, вона була постійно незадоволена всім, що б чоловік не зробив. Весь час причіпки та докори.

Чи довго палатиме таке сімейне вогнище? Рано чи пізно чоловікові мав урватися терпець. Отож розлученням і закінчився цей шлюб. До речі, жінка, про яку йдеться, завуч школи. Мимоволі задумаєшся: хіба може такий педагог підготувати дітей до самостійного життя?

Я не заперечую вини чоловіків загалом. Утім, жінка передусім має бути жінкою! Тобто гарною, ласкавою, ніжною, чутливою. Саме виявленням цих своїх якостей вона дає зрозуміти чоловікові, що очікує від нього такого ж ставлення до себе. Поруч такої дружини чоловік відчуватиме себе сильним, незамінним, потрібним.

У природі існує закон бумеранга: як ти — так і тобі. Отож, дорогі жінки, не скупіться на свої почуття. Це принесе вам кохання, взаємоповагу, словом — гарних чоловіків…

Автор – Іван СЕРГІЄНКО.

Фото ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page