fbpx

У 1997 році ця жінка народила сімох дітей – і її відразу покинув чоловік. Ось як склалася її доля

Після того як в родині Кенні і Боббі Маккогі народилася дочка, пара задумалася і про другу дитину. Але зaвaгiтніти у Кенні ніяк не виходило і тоді вони з чоловіком вирішили вдатися до процедури EКO. Жінці підсадили відразу сім ембpіонів і всі вони вижили!

Своїх сімох дітей Кенні наpодила в 1997 році і це було справжнім дивом! Малюки при наpодженні важили не більше 1,5 кг., А у двох із них діагностували ДЦП. Правда пізніше, після проведених операцій діти змогли встати на ноги і ходити.

Про цю родину писали всі ЗМІ і до них була прикута особлива увага. Боббі Маккогі обов’язків багатодітного батька не витримав і з сім’ї пішов. Кенні залишилася одна з малюками на руках і допомогти їй було абсолютно нікому.

Але до її сім’ї дуже уважно поставилася громадськість і особисто тодішній президент США Білл Клінтон. Кенні допомагали різні благодійні організації і приватні фонди, а також звичайні люди.

Багатодітній родині подарували величезний будинок і забезпечили безкоштовним харчуванням. Ну а кілька університетів запропонували прийняти на безкоштовне навчання дітей, як тільки вони закінчать школу.

І ось після 22 року ми можемо бачити як виглядають діти зараз.

1. Наталі відразу як тільки народилася (зліва) і вже на випускному вечорі (праворуч). Дівчина мріє стати вчителем молодших класів. Наталі вважається однією з кращих учениць свого випуску.

2. Це Брендон, він хоче служити в армії

3. Келсі, при народженні її вага була всього 907 грам. Вона обожнює співати і мріє стати співачкою. Келсі з задоволенням співає в шкільному хорі.

4. Кенні – студент будівельного факультету громадського коледжу Де Мойн. Будівельником він мріяв стати з дитинства.

5. Алексіс, яка народилася з ДЦП, мріє стати вчителем. Для ходьби дівчина використовує спеціальне пристосування, але не дивлячись на це, вона – другий капітан команди уболівальниць у середній школі.

6. Натан теж народився з ДЦП, хлопець хотів би присвятити себе науці. Хлопець навчається на факультеті комп’ютерних наук в університет Ганнібал-Лаграндж.

7. Джоел, який народився останнім, збирається вивчати інформатику в коледжі і він вже вступив до університету Ганнібал-Лаграндж

Після того як всі діти виїхали з рідної домівки, Кенні відчуває себе самотньою. Вона звикла, що в будинку завжди гамірно і завжди є чим зайнятися.

Але вона дуже пишається своїми дітьми, які в найближчому майбутньому стануть вчителями, музикантами, будівельниками. Кенні вже мріє як буде няньчити своїх численних онуків.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page