X

“Для тих, хто виріс в Радянському Союзі, вона залишається Ротару, яка заспівала “Я, ти, він, вона! Разом – ціла країна.”: продюсер Софії Ротару розповів, де зараз проживає співачка і чи прийняла вона російське громадянство, яке запропонував їй путін

З початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну Софія Ротару майже не з’являється у медіа-просторі.На початку війни вона написала звернення до шанувальників, де розповідала про те, що перебуває у столиці і переживає усі жахи війни разом зі своєю країною.

Потім Мережу сколихнула новина проте, що її син і онук намагались незаконно покинути територію України човном, проте, де перебуває сама співачка нічого відомо не було.

Нещодавно ж продюсер Леонід Дзюник в коментарі росЗМІ розповів про те, що Ротару наразі перебуває у США.

За словами продюсера відомої співачки, президент рф путін пропонував їй російське громадянство, але Софія Михайлівна відмовилась. Дзюник звернув особливу увагу на те, що Ротару вирішила підтримувати свою рідну країну з Америки.

Цитуємо:

Вона залишається на своїй стороні, яку вона обрала після того, як відмовилася від російського громадянства, запропонованого путіним.

Вона поїхала, живе в Америці, але продовжує залишатися громадянкою України.

А для тих, хто виріс в Радянському Союзі, вона залишається Ротару, яка заспівала “Я, ти, він, вона! Разом – ціла країна, – заявив продюсер”.

01,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

K Anna:
Related Post