fbpx

До чоловіка на роботу влаштувалася його колишня. Хочу його вмовити звільнитися, але як переконати, що це важливо для сім’ї

Я заміжня два з половиною роки, ростимо доньку. Чоловік мене буквально на руках носить, з самого нашого знайомства щотижня квіти дарує. А я від ревнощів просто згораю. З’ясувалося, що його колишня працює з ним разом!

Він мені навіть нічого не розповів, я випадково дізналася від спільної подруги. Зопалу закотила йому розборки. Не вважаю, що приховувати таке – це нормально. Чоловік мене кинувся заспокоювати, сказав, що просто не хотів хвилювати, що це все нісенітниця і вони спілкуються тільки по роботі.

Я спочатку заспокоїлася. Вони розлучилися задовго до того, як ми познайомилися. Начебто, ну які там почуття через 7 років? Зізнаюся, знайшла цю колишню в соцмережах, у неї там начебто фотки з хлопцем. І все одно якийсь черв’ячок гриз.

Хотіла щось дізнатися, чому вони тоді розлучилися. Почала випитувати, так чоловік розлютився. Образився, що я йому не довіряю. А я їй не довіряю. Почала через друзів дізнаватися. Один його старий приятель розповів, що чоловік зі своєю колишньою сто років один одного знають. Вони на першому курсі познайомилися, їх всі в університеті «подружжям» називали. Тобто, там любов-любов була. І в результаті не він з нею розлучився, а вона його кинула. А він мені сказав, що це його рішення було.

Зараз сиджу і накручую себе. В принципі, місто у нас маленьке, по їх загальної професії (чоловік у мене стоматолог, ну і колишня його теж) можна влаштуватися лише в кілька місць. Дійсно могло так випадково вийти. І в той же час у них спільна професія, інтереси, пацієнтів там обговорити, всі ці перерви-перекури на роботі. Ну тобто, вона йому рівня. А я без вищої освіти, працювала тільки офіціанткою і зараз ось з однорічною донькою сиджу вдома. Що у нас спільного?

Я вже не витримала і навіть намовила одну знайому піти до них в клініку, ніби вона пацієнтка. Щоб та подивилася, як вони спілкуються, раптом пощастить і застане такий момент. Моя знайома сказала, що нічого підозрілого не помітила. А я все одно не можу заспокоїтися, ось душа не на місці!

І знаєте, як накаркала. Через якийсь час вона йому вечорами стала дзвонити. Не те щоб часто, і це начебто для того, щоб обговорити робочі моменти. Ось тільки чоловік, як побачить, що вона дзвонить, відразу йде на балкон розмовляти – типу на подиміти. А мені знову відповідає, що це просто щоб я не нервувала через дрібниці. А я від ревнощів скоро зклепку втрачу! Люблю чоловіка страшенно, дуже боюся втратити. Хоч умовляй його звільнитися. Ось як мені поступити?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page