fbpx

До Павла я підійшла через дітей. Він їх забирав щовихідних, тож я почала діткам підказувати, аби вони тату говорили, що хочуть аби наша сім’я воз’єдналась. Павло одного разу сам це запропонував мені, тож я ніби як заради дітей і повернулась

Ми з чоловіком шість років у шлюбі прожили. Павло у мене був… Навіть описати не можу яким був мій чоловік. Він ніколи не показував своїх емоцій, завжди був стриманим і спокійним. Шість років ми прожили без жодного непорозуміння, тихо і спокійно. Інколи мені здавалось, що ми двоє стареньких, які вже й забули, що таке – справжні почуття.

У Кирила я закохалась до безтями. Він був повною протилежність Павла: душа компанії, лідер, компанійський, ще й жартівник прекрасний. Ми зустрічались таємно і якщо чесно – додому я повертатись зовсім не бажала.

Зрештою я забравши дітей таки пішла від Павла. Коли забирала речі усе йому як було сказала без прикрас. так, може трішки перегнула палицю, але так я вважала і не розуміла, чому повинна це приховувати.

Минуло три роки відтоді. З Кирилом у нас життя не склалось зовсім. Він у побуті був геть іншою людиною, ніж на людях. Мені всі заздрили, адже такий красень чоловік, а я крім зрад і тон косметики якою замальовувала сліди його любові нічого більше не знала.

До Павла я підійшла через дітей. Він їх забирав щовихідних, тож я почала діткам підказувати, аби вони тату говорили, що хочуть аби наша сім’я воз’єдналась. Павло одного разу сам це запропонував мені, тож я ніби як заради дітей і повернулась.

Думала, що повернусь у ту родину з якої пішла, але ж ні! Павло з люблячого і спокійного чоловіка перетворився у підозрілого і дратівливого. Він перевіряє мій телефон, приїздить на роботу і розмовляє зі мною без належної поваги. Тільки діти його радують і з ними він добрий.

А нещодавно я дізналась. що він зраджує. Він і не приховував цього – навпаки. за його словами, то моя вина. Життя стало нестерпним.

Не розумію, чому він так поводиться? я ж повернулась. уже все повинно було бути добре. Я розкаялась, пояснила йому, що життя мене покарало. Навіщо ж він так?

Чому ж доля до мене така несправедлива? Як пояснити чоловіку, що він не правий і що я змінилась?

17,11,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page