fbpx

Допомагає вивести зі шкіри токсини: маски від чорних цяток з желатином і вугіллям

Красива шкіра – це результат довгого праці та наполегливості. Лiкування прищів – тільки перший крок в цій важкій справі, на другому місці – маска від чорних крапок на носі і переніссі. Ми розповімо, які народні рецепти найбільш ефективні, як їх правильно робити і застережемо від помилок.

Перше, що спадає на думку, коли мова заходить про проблемну шкіру – маскаплівка від чорних крапок. Є сотні рецептів, але почнемо ми з самого простого, але, на жаль, найболючішого.

1. Ефективна желатинова маска від прищів і чорних крапок. Змішуємо молоко і желатин в рівних пропорціях, нагріваємо або в мікрохвильовці, або на водяній бані, після наносимо на обличчя. Тримаємо 20 хвилин, і тут починається випробування. Плівка не знімається суцільним шаром, а відтягується купками, це досить боляче, але зате шкіру дійсно очищає. Після потрібно трохи заспокоїти
дерму поживним кремом або вівсяним молоком.

Причина такого незручного способу зняття криється в тому, що не вистачає одного інгредієнта. Желатинова маска буде дуже важко зніматися, якщо в неї не додати:

  • крем;
  • професійну маску (зовсім небагато);
  • косметичне масло.
  • желатинова плівка

2. Чорна маска для обличчя від чорних крапок з активованим вугіллям. Вона допомагає вивести зі шкіри токсини і зняти пошкоджений епідерміс. Три вугільні таблетки потовкти, додати в порошок половину ложки молока, нанести спонжем на обличчя, потерти п’ять хвилин і змити.

3. Маска від чорних крапок з желатином і содою в домашніх умовах. Це плівкапілінг, він не підходить для використання на запаленій шкірі, але жирну дерму дуже добре почистить. Потрібно перемішати ложку улюбленого крему і пакетик желатину. Залишити цю суміш набрякнути, після додати ложечку соди і знову перемішати. Якщо маса сильно застигне, ще трохи підігрійте. Нанести на обличчя круговими рухами, зняти після застигання.

Читайте також: Чудо-маска з підтягуючим і омолоджуючим ефектом, має тривалий ефект відновлення і підтяжки, і коштує копійки. Моїй свекрусі 55, та вигляд у неї – на 45

4. Яєчна маска для обличчя від прищів і чорних крапок добре допомагає при сухості дерми. Потрібно збити одне яйце кімнатної температури, додати в пінку трохи ефірного масла іланг-іланг і все це перемішати з цукром. Знову м’якими масажними рухами нанести на обличчя, зняти через 15-20 хвилин.

5. Плівкова маска с парафіном и папером. Приготуємо заздалегідь тонкий папір – кальку, косметичний віск. Жир(парафін) нагріваємо на бані, швидкими рухами наносимо на попередньо очищене обличчя, зверху кладемо папір. Ми залишаємо на півгодини, після знімаємо разом з паперовою основою.

Пам’ятайте, цей спосіб не застосовується при підвищеному виділенні шкірного сала. Як альтернативу, можна використовувати маску не на все обличчя, а смужки, які потрібно розподілити по проблемних зонах.

https://www.youtube.com/watch?v=s40bRG8SZ0E

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page