fbpx

Дружина не послухавши мене все ж покаталась на новому авто з подругами. І все б нічого, та прийшла їй геніальна ідея зробити все так, щоб я не здогадався про те, що вона на ній їздила. От тут і почалось найцікавіше

Перед від’їздом у відрядження я придбав собі автомобіль сучасної марки. Мені навіть не вдалося на ньому вдосталь наїздитися.

Однак моя дружина була рада покупці більше ніж я, тому що розраховувала на те, що теж буде на цьому автомобілі їздити, але не так вийшло, як хотілося.

Вона на велосипеді ледве їздить, що говорити про машину. Отже мені довелося їй заборонити навіть заводити автомобіль.

Але після мого від’їзду дружина не стала мене слухати, а послухала сусіда. І тут почалося неймовірне.

З моїм сусідом у мене неоднозначні відносини. Він постійно заздрить мені, тому що у мене гарна дружина, що маю дві машини та хороший ремонт у квартирі. Все те чого не має він.

Він безробітний, тому живе на повному утриманні у матері. Але при цьому щодня дозволяє собі ходити в тренажерну залу і виглядає дуже навіть нічого.

Отож, поки я був у відрядженні, моя дружина вирішила покататися з подружками на новенькій машині. Якось зберіг їх янгол охоронець і всі живі залишились, але дружина вирішила що потрібно зробити так, щоб я й не здогадався про те, що вона користувалась машиною.

Поїхала на заправку і залила повен бак, а вже там побачила стійку з мастилами.

Дружина пішла до сусіда, аби запитати що потрібно ще, аби я не здогадався про те, що вона брала авто:

– Може в двигун щось потрібно заливати?

– Соняшникову олію, береш і заливаєш. Тут все просто. – відповів їй цей геній.

Моя наївна жінка повірила йому. Пішла і залила літр соняшникової олії в двигун.

Ну що вам сказати? Авто я ремонтував, навіть не встигнувши як слід на ньому поїздити. Сусід і досі при зустрічі аж плаче зо сміху, проте дружина кермувати авто передумала. Хоч щось хороше.

Але тепер я виїжджаючи у відрядження ставлю авто на оплачувану зупину, а ключі забираю з собою. Так спокійніше, однозначно.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page