fbpx

Дзвонить син, каже, що після 25 травня привезе нам онуків на відпочинок. Їм потрібне свіже повітря, вітаміни. А я відповіла: «Так вашій родині дача не потрібна, ви в Туреччині відпочиваєте, туди і вези своїх дітей, годуй вітамінами, вигулювати на свіжому повітрі». Кинула слухавку

Вік передпенсійний. Вирішили з чоловіком побудувати дачу, щоб в старості копатися на грядках. Частина грошей була відкладена, решту суми попросили в борг у дітей. Дочка, живе закордоном, з радістю перерахувала суму, якої бракує, навіть більше ніж просили. А син з невісткою відповіли, що дача їм не потрібна, вони відпочивають в Туреччині. Вони не бідують, обоє при хорошій посаді, зарплати більше, ніж пристойні. А батькам допомогти відмовилися. Дружина на нього вплив сильний має, а вона скупа. Ну, таке, подумали ми з чоловіком, як кажуть, не плюй в колодязь. Не сварилися, продовжували зустрічатися у свята.

На будівництво будинку пішли всі гроші. На облаштування ділянки не вистачало. Знову звернулася до сина за допомогою, не просила подарувати, а позичити. Отримала відмову, знайшлося мільйон відмовок. Чоловік узяв кредит у банку. Викрутилися. Через рік ми закінчили будівництво.

Були травневі вихідні, з чоловіком поїхали на фазенду, запросили друзів. Дзвонить син, каже, що після 25 травня привезе нам онуків на відпочинок. Їм потрібне свіже повітря, вітаміни. А я відповіла: «Так вашій родині дача не потрібна, ви в Туреччині відпочиваєте, туди і вези своїх дітей, годуй вітамінами, вигулювати на свіжому повітрі». Кинула слухавку.

Роздратувало його ставлення. Не допомагали, не вибачилися, а просто ставлять перед фактом – відкривай ворота, внуки їдуть. Хочуть і на курортах бувати і на ділянці відпочивати. Ні, так справа не піде. Онуків шкода, вони не винні, що у них такі скупі і хитрі батьки. Але так поступати з рідними не можна. Гаразд, якби не було грошей, зрозуміла б, але на Туреччину 3 рази в рік вистачає. Невістка з салонів не вилазить.

У чоловіка було професійне свято, приїхали син з невісткою. Двоє ображені, а я веду себе, як ні в чому не бувало. Знову торкнулися питання відпочинку на дачі. Принципово відмовила.

Вкладати гроші не хочуть, а погрітися на сонечку бажають. Коли сиділи за столом, ділилися дачними планами, розповіли про бажання поставити басейн. Могли б сказати, що басейн встановлять за свій рахунок або кредит погасять. Але мовчали. Ось і ми відмовили.

Дочка зателефонувала, сказала, що гроші віддавати не треба, це подарунок. Вона в іншому місті живе, взагалі на дачний відпочинок не претендує, але допомагає. Образив. Не очікувала. Бережіть батьків.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news суворо заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Intermarium.news.

Фото – ілюстративне(pixabay.com).

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page