fbpx

Голос чоловіка Катя чула прекрасно. Сумнівів не було, він сказав не правду. Ніякого відрядження немає, а він ось тут за стінкою у ефектної сусідки. Катя годину намагалась хоч трохи заспокоїтись, але не витримавши таки полетіла до сусідчиних дверей

Мені цю історію розповіла моя ліпша подруга. Ця сім’я дуже гарна і дружня. Про них не можна сказати нічого поганого.

Та декілька днів тому вони купили нову квартиру. Почали робили ремонт, але будинок ще не був повністю заселений. Поруч з їхньою квартирою оселилася знайома. Така собі ефектна блондинка, яка завжди хизувалася в коротких спідницях.

Природно чоловік подруги задивлявся на яскраву струнку дівчину. Одного разу він поїхав у відрядження. Катя (моя подруга) з дітьми залишилася вдома.

Вони сходили ввечері на прогулянку і вкладалися спати. Та вночі Катя почула знайомий голос. Це був її чоловік, який виїхав нібито у відрядження.

У жінки аж в очах потемніло. Що робити в такій ситуації?

Звичайно ж їй було прикро, що чоловік обманює і зраджує їй прямо не виходячи з їхнього будинку. Та ще й з ким?

Заспокоївшись і взявши себе в руки, вона вирішила зателефонувати чоловікові. Але абонент був недоступний.

Вона була дуже збентежена. Їй хотілося побігти туди, але її знову щось зупиняло. Голос був чудово чутний. Катя була впевнена, що їхня сім’я зруйнована.

Вона думала про те, що як тільки побачить чоловіка, то відразу повідомить йому, що йде. Сиділа придумувала слова, хапалася за сковорідку. У неї думки у голові плутались і все з рук летіло.

Пізніше жінка відчула, що більше не може стримувати сльози. Вони лились з її очей струмком. Що ж робити? Як вчинити? Зібравшись духом, через годину, Катя пішла до сусідки.

Вона стала дзвонити в дзвоник і кликати чоловіка. Сусідка відчинила двері. Катя увірвалася в її квартиру мовивши:

– Де він? – сусідка розгубилася.

Забігши на кухню моя подруга побачила мужчину, який не був її чоловіком. Той обережно привітався і тут Катя зрозуміла, що вона помилилася.

Навпроти неї стояв чоловік, який мав дуже схожий голос.

Подруга вибачилася, сказала, що все переплутала і пішла. Сусідка зі знайомим так і залишилися здивовано кліпати очима. Каті було дуже соромно.

Вранці зателефонував чоловік, він переживав, що дружина дзвонила вночі, а він не увімкнув телефон. Думав, що з дітьми щось трапилося. Катя розповіла йому, яка пригода з нею сталося. Як вона злилася, плакала і не знала, що робити.

Її чоловік виявився цілком порядним і дійсно був у відрядженні. Повернувшись він подарував Каті букет червоних троянд на честь їх великої любові і вірності.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page