fbpx

Гості здивовані і ніяково переглядались, а Катерина Семенівна навіть не думала припиняти цей концерт. Обіймаючи зніяковілу колишню невістку голосно і ледь не плачучи, розповідала про те, як шкодує що її син одружився вдруге. Навіть прохання сина припинити, не зупинило жінку. Не тільки колишня невістка була краще теперішньої, навіть перша онучка була в рази красивішою і розумнішою за доньку від другого шлюбу

Іноді в юності ми робимо необдумані вчинки. Перший раз я вийшла заміж в 18 років. У нас була неймовірна любов і тверда впевненість в тому, що ми проживемо разом все життя. Однак ми обидва мали запальний характер і абсолютно не вміли домовлятися між собою. Через три роки наш шлюб закінчився взаємними докорами та образами.

Через кілька років у мене почалися нові серйозні стосунки. Мій обранець теж уже був раніше одружений і навіть мав дочку від першого шлюбу. Цього разу я підійшла зважено до початку подружнього життя. Зважила всі за і проти, і, вирішивши, що у нас буде міцний союз, погодилася вийти заміж вдруге. Дійсно, в цей раз я була щаслива заміжня по-справжньому. У нас з чоловіком збігаються погляди на більшість питань. А якщо ні, то ми все обговорюємо і знаходимо компроміси.

Але ось у свекрухи погіршилося здоров’я, і ​​вже третій рік ми живемо з нею разом. І з тих пір моє життя нестерпне. Напевно, багато хто знає, яке це задоволення жити зі свекрухою. Хтось дорікає невістку, що не так готує для синочка, хтось указує, як і що робити. Але моя свекруха винайшла новий спосіб дістати невістку: вона постійно порівнює мене з колишньою дружиною мого чоловіка.

Виходить, що колишня невістка була у всьому краще. Коли у нас з’явилась дочка, то слухати подібні порівняння стало образливіше. Адже тепер порівнювали і мою дитину. Крім того, що я не так заколисую, годую дитину і доглядаю за нею, як перша невістка, так і моя донька не так агукає, занадто голосно плаче і не така слухняна, як старша внучка.

Я розумію, що мама чоловіка вже у віці, ще й здоров’я слабке, тому я намагаюся якось м’якше пояснити, що мені неприємні подібні порівняння. На що свекруха кожен раз дивується: це ж треба бути такою образливою.

Останньою краплею для мене стало святкування першого року нашій доньці. На свято, природно, прийшла і старша дочка мого чоловіка. Вона дуже хороша дівчинка і я ніколи не була проти її присутності. І ось під кінець вечора за дівчинкою приїхала її мама. Як цивілізовані люди ми запросили її присісти за стіл. Вона подякувала, але відмовилася. На що свекруха почала тягнути її до себе, гучно розсипаючи компліменти.

Коли колишня дружина з донькою поїхали, то мама чоловіка при всіх гостях заявила, що дуже шкодує про розлучення сина з першою дружиною. Уявіть мій стан в цій ситуації. Тоді навіть чоловік розсердився на свою матір. Але подібні ситуації тривають. Мені дуже прикро. Як можна вплинути на свекруху і припинити це?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page