fbpx

Гурт KAZKA відмовився від представлення України на конкурсі Євробачення в Ізраїлі

Український гурт KAZKA вслід за жіночим колективом Freedom-Jazz відмовився від представлення України на головному конкурсі Євробачення в Ізраїлі. Кого оберуть замість гурту і чи взагалі Україна братиме участь в конкурсі – наразі невідомо.

Про це учасники гурту KAZKA повідомили у своєму Instagram, передає LifeStyle 24.

Читайте також: Ще один колектив відмовився представляти Україну на Євробаченні

Музиканти зазначили, що їм не потрібна перемога будь-якою ціною, навіть якщо вони хотіли і мали би за честь представляти Україну на Євробаченні в Ізраїлі цього року.

“Наша місія — об’єднувати людей своєю музикою, а не сіяти розбрат. Тому на пропозицію НСТУ у нас є чітка відповідь: ми не поїдемо в 2019 році на Євробачення. У той же час ми не відмовляємося від своєї головної мети — нести українську культуру світові. Ми готові представити Україну на конкурсi в наступному році, якщо нас оберуть. А поки ми рухаємося далі і чекаємо всіх вас на наших концертах всiм свiтом”,- оприлюднив заяву гурт KAZKA.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Ми хочемо i мали б за честь представляти Україну на Євробаченні. Ми вклали в це бажання багато сил, енергії, часу. Ми за цим йшли на Нацвiдбiр. Але нам не потрібна перемога будь-якою ціною. Наша місія — об’єднувати людей своєю музикою, а не сіяти розбрат. Тому на пропозицію НСТУ у нас є чітка відповідь: ми не поїдемо в 2019 році на Євробачення. У той же час ми не відмовляємося від своєї головної мети — нести українську культуру світові. Ми готові представити Україну на конкурсi в наступному році, якщо нас оберуть. А поки ми рухаємося далі і чекаємо всіх вас на наших концертах усiм свiтом.

Публикация от KAZKA (@kazka.band)

02/27/2019

You cannot copy content of this page