X

Хороший урок зухвалій нареченій

Напевно багато з Вас вже читали історію, про наречену, яка заборонила гостям приходити на весілля з дітьми, бо вони заважають. Так от, виявляється, буває і гірше.

Мою знайому Марію якийсь час тому запросила на весілля її подруга. Здавалося б, радісна подія! Але разом із запрошенням наречена висунула і низку умов для гостей.

По-перше, наречена вирішила, що всі жінки мають бути в сукнях бірюзового, у крайньому випадку м’ятного, кольору.

У чоловіків мають бути бірюзові сорочки та краватки. Причому сорочки – світло-бірюзові, а краватки – темно-бірюзові.

Шукати й оплачувати всю цю справу наречена не збиралася — усі самотужки, дорогі гості.

По-друге, наречена м’яко натякнула, що оскільки свято дороге, ресторан, фотограф, сукня, каблучки та салони обходяться їм у кругленьку суму, то гості повинні покласти в конвертики не менше 4000 грн. з особи.

З дітей можна і по 2000 грн., що ж поробиш. Тобто сімейна пара з дитиною повинна викласти 10000 грн. лише за те, що нареченій захотілося розкішне весілля?

Можна, звичайно, подарувати таку суму, якщо є фінансова можливість та бажання.

Але коли гостям висувають умову, мовляв, знайдіть де хочете, але викладіть 10 тисяч, значить про можливості та бажання гостей не думають взагалі. Кому таке ставлення сподобається?

Загалом у день весілля наречену чекав сюрприз: дві третини гостей не прийшли взагалі. Вони після висунутих вимог просто вирішили, що таким як вони нічого робити на такому шикарному весіллі.

Та й молодці! Витратять ці гроші на щось приємніше чи корисніше.

А наречена люто почала писати «прогульникам» злісні повідомлення, мовляв, вони її «кинули» на гроші, бо за все вже заплачено, а вони взяли кредит.

Марія теж отримала цей лист щастя, але чомусь їй було зовсім не шкода подругу. Може, гості й вчинили не зовсім порядно, зате дали хороший урок зухвалій нареченій.

K Vasyl:
Related Post