fbpx

Хитрість з миючим засобом відмиє навіть застарілий жир

«Як відмити, відшкрябати, відтерти, віддерти…», – це звичні думки кожної господині, коли вона дивиться на свою кухню. Далі йдуть думки про те, чим це найкраще зробити і скільки грошей та часу прийдеться на це витратити. Адже відмити застарілий жир не так просто – замочити по декілька разів і довго відтирати і повторити це декілька разів.

Коли ви випробували всі відомі вам хитрощі і не допомогло, пропонуємо вам ще один спосіб, який не коштуватиме вам нічого, адже вже є на вашій кухні – звичайний миючий засіб.

Хто здогадався покласти його в морозильну камеру – достеменно не відомо, але хай бог дає тій людині здоров’я і довгі літа, адже це полегшує таку марудну справу, як миття.

Для повного щастя, налийте засіб у маленькі формочки ( можна від льоду, можна в кришечки від пляшок…) і поставте в морозильну камеру на декілька годин, щоб засіб замерз.

Далі дістаєте з морозилки і просто трете ним забруднені поверхні і цей засіб точно відітре краще присталий жир, аніж рідкий.

Також таким замерзлим миючим засобом можна очищати й плями на одязі, оббивку дивана чи килим. Плюс ще й в тому, що не потрібно буде змивати величезною кількістю води, а потім ще й сушити поверхні.

А також мами зацінять цю хитрість, коли будуть відчищувати ним клей з наклейок чи жуйок.

Фото: glavred.

08/16/2022

You cannot copy content of this page