fbpx

Історія банальна до неможливості. Він пішов у ванну, а я, як завжди, перевіряти телефон. Знаю, це мій недолік, але мені нема за що вибачатися. Йому прийшло повідомлення

Хочу розповісти вас свою сумну історією. Можливо, вона для когось наукою, а для когось досвідом.

Ми з чоловіком жили як всі. Одружилися в 20 років. В шлюбі у нас з’явилося троє діток, вони виросли – старші створили свої сім’ї, а молодший син ще вчиться в університеті.

Два тижні тому я дізналася, що мій чоловік має іншу. Йому 50 років. Історія банальна до неможливості. Він пішов у ванну, а я, як завжди, перевіряти телефон. Знаю, це мій недолік, але мені нема за що вибачатися. Я все життя була з ним, була вірною, підтримувала, доглядала, була опорою і підтримкою у всьому.

Йому прийшло повідомлення:

“Дякую, солоденький, за приголомшливий вечір. Ти найкращий і я чекаю тебе ввечері. Скажи своїй, що затримаєшся на роботі, а ще краще – покинь її якнайшвидше, як і обіцяв”.

Ви не уявляєте, як важко було це читати.

Чоловік вийшов з ванної, побачив мене з телефоном і в сльозах. Мовчки одягнувся, зібрався і поїхав. Я думала, що це кінець, але на наступний день він повернувся додому і навіть запитав, як ні в чому небувало: “А що на вечерю сьогодні?”. Уявляєте?

Я з ним уже 2 тижні не розмовляю. Переді мною навіть вибачатися ніхто не хоче. І кожен день повторюється одне і теж. Він красиво одягається і йде.

Я не розумію, невже це нормально? Невже я це заслужила? Правда, для мене це все неприйнятно.

Не знаю що мені робити,  навіть соромно дітям зізнатися.

Фото ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page