X

Коли дізналась цей спосіб приготування кукурудзи, перестала її варити раз і назавжди. Спробуйте, і ви зрозумієте, чому!

Як ви готуєте кукурудзу?

Тисячі людей готують кукурудзу неправильно. Я припинила її варити, знаю рецепт набагато кращий, пише Пошепки.

Ви все ще відварюєте кукурудзу в каструлі на повільному вогні, вірно? Так ось це просто величезна помилка. Так ви перетворюєте вишукані ласощі в звичайну їжу.

Звичайно, зварена в каструлі кукурудза цілком придатна в їжу. Сама по собі кукурудза дуже смачна. Та й користі в ній багато. Але от якщо її правильно приготувати, то вона перетворюється просто в їжу богів. Як тільки я дізналася про цей метод приготування кукурудзи, то припинила її варити раз і назавжди. Адже цей метод набагато кращий. Отже, про що це я? Давайте по черзі.

Річ у тім, що замість того, щоб відварити кукурудзу, набагато простіше і смачніше буде завернути її в фольгу і запекти в духовці.

Ви будете приємно здивовані, наскільки запечена в духовці кукурудза смачніша від звичайної, відвареної. Смак виходить не водянистий, насичений, без присмаку.

Все, що вам необхідно зробити — це акуратно загорнути кукурудзу в фольгу, викласти на деко і поставити її в духовку на 20 хвилин – 1 годину в залежності від жорсткості кукурудзи. Чим старша і жорсткіша кукурудза, тим довше її необхідно запікати.

Спеції можна взяти будь-які, в залежності від ваших уподобань. Кукурудза виходить м’яка, соковита і яскраво-жовтого кольору. Один раз приготувавши кукурудзу таким способом, ви більше ніколи не будете її відварювати.

Читайте також: Найсмачніші запечені овочі, які були на вашому столі – а вся справа в фантистичному маринаді

Крім того в фользі кукурудзу можна запекти на природі, в багатті або на грилі.

Ви знали про такий спосіб приготування кукурудзи?

iriska:
Related Post