fbpx

Коли мій синочок тільки надумав був одружитись, я його довго відмовляла. Просто Наталка була не тією дівчиною, яка йому підходила. Вона не дбала про мого сина, не піклувалась про нього по-справжньому. Я це бачила прекрасно, тому все прямо говорила

Коли мій синочок тільки надумав був одружитись, я його довго відмовляла. Просто Наталка була не тією дівчиною, яка йому підходила. Вона не дбала про мого сина, не піклувалась про нього по-справжньому. Я це бачила прекрасно, тому все прямо говорила.

Проте, слухати він мене не став, та й Наталка швидко показала тест з двома смужками. Ото єдине, що я його вмовила, аби жили вони біля мене в моїй трикімнатній квартирі. А нащо їм чужим людям гроші за оренду віддавати? Я вважаю це не розумним – маючи власну квартиру у столиці винаймати в когось житло.

Оселились вони у мене. Я була цьому дуже рада ще й тому, що могла наглядати і за сином і за невісткою. Я була впевнена, що Наталя не буде вставати о шостій, аби йому сніданок приготувати і котлетки пожарити, так, як мій син любив.

Власне, вона прокидалась зранку, але я вже була на кухні і все в мене вже готувалось, тому вона кави вип’є і йде своїми справами займатись. А синочка свого я годувала. Я навіть з роботи відпрошувалась раніше, аби прибігти і вечерю встигнути сину підготувати. Невістка до восьмої працювала, ну хто б його ще погодував?

Ми з Наталкою ніколи не мали непорозумінь, але своє невдоволення нею я сину висловлювала. Ну нащо така дружина, яка і їсти не готує і речі не пере і не прасує? Так, звісно, вона на роботі була. Але ж і я працюю. Чомусь я все це устигаю зробити дня мого сина, а вона ні.

Так ми десять років прожили. Наталка двох діток за цей час у світ привела, але обоє на неї схожі, тому я сину одразу сказала, що там щось не чисте. Мій терпець таки урвався, коли син почав за комір заливати. Я одразу зрозуміла у кому причина такої його поведінки. Не раз казала йому, що якщо у них з Наталкою не ладнається, то інших жінок багато.

Наталка жодного разу не виходила вночі дивитись де він. Не забирала його із компаній. Все мусила робити я одна. Ніч на дворі, а я ходжу сама сина шукаю попід будинками, прислухаюсь, зате моя невістка вдома з дітьми спить собі спокійно.

Тоді я вже відкрито почала Наталці своє невдоволення нею висловлювати. Вона була не права, і я не мала наміру мовчати. Одного разу я не витримала і таки виставила її зі свого дому. Щойно за нею і за дітьми двері зачинились, я одразу відчула, як атмосфера у будинку кращою і здоровішою стала. Син коли дізнався до неї пішов, але вона не прийняла і мій синочок з нею нарешті розлучився і повернувся додому.

Я думала, що ми заживемо, як колись. Але невдалий шлюб дуже позначився на ньому. Він став дратівливим і все частіше приходив додому веселеньким. Я мріяла про те, що він забуде Наталю і все у нас налагодиться.

Два роки минуло відтоді і ось я стала помічати, що мій син ходить і наспівує собі щось, веселий. Та й зарплатню мені не віддає тепер, а лиш там на комуналку і харчі. Речі на ньому нові з’явились, не ті що я йому купую. Тут і до ворожки не ходи – закохався. Я стала просити його познайомити мене з новим коханням, а він заявляє: “Тю! Нащо? Ти її і так знаєш”. Як я не питала хто ж то і звідки я її знаю, він мовчав мов риба.

Допоміг випадок – його телефон задзвонив і я побачила на екрані фото… не повірите – колишньої невістки Наталки. Я пішла з запитаннями до сина і дізналась таке, що хоч стій хоч падай.

Він з Наталкою “зустрічається”. Коли я запитала а чого разом не живуть, він заявив, що та не хоче. Мовляв, пробували, не вдалось, а так усі щасливі: у дітей є тато, у неї чоловік і все в них тихо і мирно. Три рази на тиждень він до них їздить, там його зарплата і залишається.

Ну! Як вам таке? То я його шукаю вечорами, відпоюю, коли він перебере, готую йому і речі перу, а з Наталкою він “зустрічається”.

Підкажіть, як мені дитину свою повернути, як від чар його позбавити?

Хто ж його, як не мама врятує, хіба ні?

12,01,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page