fbpx

Коли вона у зал зайшла, гості вражено замовкли. Не всі зрозуміли куди саме новоспечена свекруха зібралась. Вона була у всьому чорному і навіть хустина на голові була чорного кольору

Нас сама доля з Олексієм поєднала. Тоді у потязі розговорившись, ми зрозуміли, що просто створені одне для одного. ще й їхали у один пансіонат відпочивати, хіба ж простий збіг? За пів року спілкування він зробив мені пропозицію і я з радістю погодилась, адже не уявляла свого життя без нього.

Ми дуже любили одне одного, і нам здавалося, що ми будемо дуже щасливими. Ми подали заяву в РАЦС і того ж вечора Олексієм повів мене знайомити зі своєю мамою.

– Ой, людоньки! – Заголосила з порогу майбутня свекруха, – Олексію, синку, це ж хто у нас тут такий? – оглянула мене з голови до п’ят і повернулась до мене спиною, – А діти? Добре, якщо на тебе схожі будуть. А якщо ні? Про себе не думаєш, то хоч про них подбай.

Олексій був явно не вдоволений такими словами. Я хотіла побігти звідти геть в очах сльоз стояли, але Олексій попросив залишитись:

– Я дуже тебе люблю! І щоб там не говорила моя мама, ми все одно з тобою одружимося!

Ми одружилися. Наше весілля було дуже скромним. На весіллі були тільки наші друзі, мої батьки і, звичайно ж, прийшла і свекруха.

Тільки от поводилася вона вельми дивно. Прийшла у всьому чорному і увесь вечір голосно зітхала і втирала сльози. Постійно повторювала:

— Олексійчику, Олексійчику, як же ж так? Як же я тебе не вберегла, синку?

Таке враження ніби не на забаву прийшла, а в останню путь його проводжала.

Але на цьому вона не спинилась. Ми уже три роки разом і щодня вона телефонує моєму чоловіку. Я знаю про що вона його постійно просить і від цього ще більш неприємно.

Щодня вона просить у нього тільки одне: розлучитись і повернутись додому. Каже, що все простить і забуде його помилку.

Не розумію, чому вона так себе поводить. Олексій просить забути і уваги не звертати, а мені неприємно дуже. Це одній мені так пощастило? Так хотілось великої і дружної родини. Може вона ще зміниться?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page