fbpx

Колишня дружина подала в суд, і у суді сказала, що хоче щоб донька жила зі мною. Я чесно кажучи, не готовий її забрати. Я готовий платити гроші на дитину, навіть не мінімальні, хоча б по 200 – 300 доларів в місяць, але повернутися в своє місто і виховувати дитину я не можу

Коли мені було 20 років я зустрічався з дівчиною Мартою, вона була молодшою від мене на два роки. А через кілька місяців Мартуся повідомила мені, що ми станемо батьками. Так почалося наше спільне життя.

Пізніше ми розписалися і у нас з’явилася дитина. В цей час я працював на заводі заробляв начебто непогано на сім’ю цілком вистачало. Дружина відвозила дитину до бабусі, а сама йшла гуляти з подружками. Мої друзі говорили що бачили її в компанії різних хлопців, то з одним, потім з іншим. Я не вірив, але як з’ясувалося це друзі не обманювали.

Коли нашій донечці виповнилося три роки, Марта поставила мене перед фактом, що у неї з’явився інший і вони вже зустрічаються кілька місяців. Вона пішла від мене. У цей момент я втратив роботу, а у її нового друга був свій бізнес. Зрозуміло, що ми сильно посварилися, вона забрала половину речей з квартири, хоча поки ми жили разом з нею, вона жодного дня не працювала.

Фінансова ситуація, що склалася, змусила мене поїхати на заробітки. Донечку дружина віддала своїй матері і вона прожила там весь цей час, поки я працював. Звичайно, я передавав гроші для донечки, дружина ж не давала ні гривні, навіть ніколи не приїжджала, не цікавилася, як дитина.

Заголовок, головне фото, текстові зміни – Intermarium.news.

Кілька місяців тому бабуся серйозно занедужала, і у нас виникло питання де ж жити дитині. Колишня дружина подала в суд, і у суді сказала, що хоче щоб донька жила зі мною. Я чесно кажучи, не готовий її забрати. Я готовий платити гроші на дитину, навіть не мінімальні, хоча б по 200 – 300 доларів в місяць, але повернутися в своє місто і виховувати дитину я не можу. У мене немає там роботи як мінімум. Забрати її до себе я теж не можу, тому що працюю за кордоном. До того ж скоро йти в школу, хто ж буде займатися її вихованням?

Батьків моїх давно не стало, тому допомогти з вихованням мені ніхто не може. Я кілька разів пропонував дружині платити їй аліменти 500 – 600 доларів.

Це приблизно, як зарплата в нашому регіоні. А вона ніяк не погоджується.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news суворо заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Intermarium.news.

Автор – Каріна Добровольська

Фото – ілюстративне(pixabay.com).

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page