fbpx

Ким на весіллі Потапа і Каменських буде колишня дружина продюсера: з’явилися нові чутки

В мережі і на сторінках таблоїдів не вщухає ажіотаж навколо “злитої” раніше інформації про весілля українських поп-зірок – Потапа і Насті Каменських, пише “Лайм”.

Згідно з інформацією джерела, наближеного до кола спілкування зіркової пари, весілля відбудеться вже в кінці травня, після чого молодята відправляться в медовий місяць. У п’ятницю, 10 травня, з’явилися нові деталі заходу, в якому навіть знайшлося місце для колишньої дружини продюсера.

Як пише видання Clutch , посилаючись на власне анонімне джерело, весілля Потапа і Насті Каменських відбудеться в четвер, 23 травня. У відпустці після цього пара нібито буде аж до 3 червня.

Відповідно до слів джерела, церемонія пройде в Києві. Серед запрошених гостей також буде і колишня дружина Потапа, його колега по проекту Mozgi Ірина Горова. Її пара нібито вибрала в якості свідка.

Читайте також: Нарешті Потапу і Насті будуть кричати “гірко!” Наприкінці весни Потап і Настя Каменських зіграють весілля, стала відома дата

Раніше стало відомо, що організацією весільної церемонія нібито займається івент-агентство Людмили Голубицької GG PROJECT. На ринку України воно існує вже більше 15 років і прославилося організацією весіль для Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса, Сергія Притули і його дружини Катерини та інших знаменитостей. Подробиці торжества організатори тримають у найсуворішому секреті.

Нагадаємо, Потап та Ірина Горова одружилася в 1999 році. У 2008-му на світ з’явився їхній спільний син Андрій, а ще через 8 років, в 2016-му, пара повідомила про розлучення.

Деякий час Потап і Горова приховували своє розлучення, яке, звичайно ж, стало черговим приводом для розмов про роман продюсера зі своєю колегою по проекту “Потап і Настя”.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page