X

Ледачі пельмені з ароматним бульйоном: апетитний супчик для всієї родини. Цю страву обожнюють і дорослі і діти, можна їсти хоч щодня

Ледачі пельмені з ароматним бульйоном: апетитний супчик для всієї родини. Цю страву обожнюють і дорослі і діти, можна їсти хоч щодня Джерело

У вашій родині не люблять перші страви? Це говорить тільки про одне: ви їм не варили ледачі пельмені з ароматним бульйоном.

Читайте також: — Знаєш подруго, я тоді не одну, а чотири долі злaмала! Досі пожинаю плоди того вчинку. Пробач казати запізно, просто знай: я за все поплатилась! Зaздрість, рeвнощі чорними n’явками клубuлися під Алиним сeрцем, і хотілося, щоб той “узагалі ніякий” Сашко був із нею, а не з її подругою.

Ледачі пельмені з ароматним бульйоном: апетитний супчик для всієї родини

Такий супчик і дорослі, і діти готові їсти хоч кожен день! Фарш можна взяти будь-хто, а кляр приготувати не складе особливих труднощів! От і виходять в результаті апетитні і дуже смачні ледачі пельмені! Страва – просто смакота!

склад продуктів

  • будь-який м’ясний фарш – 300-350 грам,
  • ріпчаста цибуля – 1 штука,
  • часник – 2 зубчики,
  • сіль, перець – за смаком.

на кляр

  • куряче яйце – 2 штуки,
  • пшеничне борошно – 80-100 грам,
  • сіль.

для бульйону

  • ріпчаста цибуля – 1 штука,
  • морква – 1 штука,
  • лавровий лист, сіль, перець – за смаком.

Як приготувати ледачі пельмені з ароматним бульйоном

  1. У заздалегідь підготовлений м’ясний фарш (з будь-якого м’яса) кладемо сіль, перець, подрібнені цибулю і часник, перемішуємо.
  2. З отриманого фаршу формуємо фрикадельки і  прибираємо в холодильник.
  3. Ріпчасту цибулю нарiзаємо кубиками, моркву – маленькими брусочками (її ще можна натерти на крупній тертці).
  4. Цибулю обсмажуємо на сковороді, в рослинній олії, 2 хвилини, а потім кладемо туди ж моркву, обсмажуємо ще 5 хвилин.
  5. Обсмажені овочі викладаємо в киплячу підсолену воду, накриваємо кришкою і даємо трохи проваритися.
  6. Робимо кляр для фрикадельок. У миску розбuваємо 2 яйця, збовтуємо їх і, поступово додаючи пшеничну муку, перемішуємо до однорідної маси, солимо і знову перемішуємо.
  7. У бульйон кладемо лавровий лист. Фрикадельки по одній занурюємо в густий кляр і теж кладемо в бульйон. Зелень дрібно нарiзаємо, відправляємо в каструлю.
  8. Фрикадельки варимо після закипання 5 хвилин. Супчик готовий! Подаємо його на стіл зі сметаною, смачним домашнім майонезом, шматочками ароматного домашнього хліба: кому як подобається.

Приємного всім апетиту.

K Anna:
Related Post