fbpx

Майже три роки тому мій син занедужав. Аби поставити його на ноги невістка моя подалась за кордон на заробітки. Приїздила вона за цей час чотири рази і перед кожним її приїздом я мусила у домі робити “генеральну ревізію” і все, аби вона не побачила зайвого. Я розумію, що так не можна, але це не моя таємниця і якщо вже на те пішло – син моя дитина, не невістка

Майже три роки тому мій син занедужав. Аби поставити його на ноги невістка моя подалась за кордон на заробітки. Приїздила вона за цей час чотири рази і перед кожним її приїздом я мусила у домі робити “генеральну ревізію” і все, аби вона не побачила зайвого. Я розумію, що так не можна, але це не моя таємниця і якщо вже на те пішло – син моя дитина, не невістка.

Ольга дуже добра і хороша. Вона мені завжди подобалась: привітна, усміхнена, ввічлива, а господиня яка хороша. Жили вони із сином моїм ну дуже гарно, я натішитись не могла. Думали, що так до віку буде, але ж сину одного дня зле стало. Відтоді і почалось…

Ми об’їздили із ним майже всю Україну аби хоча б зрозуміти, що з ним. Зрештою ми таки дізнались, але легше від того не стало. Для того, аби синочок мій жив нормальним життям, потрібні були кошти чималі.

Я думала квартиру свою продавати, але мене переконала невісточка того не робити:

— Я в Англію до сестри поїду. Вона там живе давно, кликала мене не раз, тож я ніби як і в рідні житиму, а зарплату вам передаватиму.

Саме завдяки Олі син мій нині живий і здоровий. Вона б і повернутись уже могла, та вони хочуть дім під Києвом придбати замість нашої квартирки маленької. Все ж у домі сім’ї просторіше, ніж у двокімнатній квартирі зі мною.

І все ніби як добре було, доки рік тому я не дізналась, що син мій має іншу. Він до неї їздить часто, кілька разів вона й до нас приходила.

Я у важкому становищі нині. Син просить Олі нічого не говорити, запевняє, що він її ніколи не покине, але й сам він не із заліза.

Мені прикро і шкода невістку. Цілий рік я тримаю цю таємницю і від того дуже неприємне відчуття. Ніби як я зрадила когось.

А може розповісти їй усе? Але ж з іншого боку, між сином і невісткою усе гаразд, вони спілкуються, як і спілкувались. А що, якщо я влізу і зруйную сім’ю?

Так усе заплутано. Підкажіть, як вчинити краще?

Христина П.

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page