fbpx

«Мам, приїжджай до пoлoгoвoгo будинку, будь ласка. Нам з дружиною і донькою дуже потрібна твоя допомога. Я потім тобі все поясню» – сказав Ігор по телефону Олені Петрівні

«Мам, приїжджай до пoлoгoвoгo будинку, будь ласка. Нам з дружиною і донькою дуже потрібна твоя допомога. Я потім тобі все поясню », – сказав Ігор по телефону своїй мамі Олені Петрівні. Бідна мама аж за сeрцe схопилася, коли почула таку новину. Яка дружина? Яка дочка? З сином вони бачилися кожен місяць, але жодного разу він і словом не обмовився про наявність дружини.

Пригoлoмшлива новина

П’ять років тому Олена Петрівна вдруге вийшла заміж і поїхала жити до свого чоловіка. Син залишився один в трикімнатній квартирі. Йому на той момент було двадцять два роки. Він відучився і працював в престижній фірмі. Олена Петрівна з квартири виписалася, тому син залишився єдиним власником. Жінка довіряла Ігору, але все ж попередила: «Ти дивись, нікого сюди не прописуй. А то дівки такі нахабні пішли: спoкусять- і не помітиш, як залишишся без житла».

Ігор приїжджав до Олени Петрівни з чоловіком в гості кожен місяць. Жодного разу він не обмовився, що зустрів дівчину, що офіційно узаконив з нею відносини. І ось тільки коли кохана нaродилa від Ігора дитину, він зважився розповісти всю правду мамі. І то зробив це вимушено: просто дружині зробили кecaрів, їй потрібен час на відновлення, а його викликають у відрядження.

“Мам, допоможи, будь ласка, Світланка одна не впорається. Я тобі продиктую адресу і номер палати”, – сказав Ігор по телефону.

Олена Петрівна обурилася, чому він не повідомив їй про наявність невістки і про такі кардинальні зміни в особистому житті, син нагадав мамі її фразу про те, що не можна нікого прописувати і про «нахабних дівчат».

Знайомство з невісткою

Олена Петрівна зайшла в палату, де лежало дві дівчини. Свою невістку вона чомусь одразу впізнала, хоча бачила перший раз в житті.

– Привіт, Світланко! Як ти тут?

– Здрастуйте, Олена … Василівна?

– Петрівна.

– Вибачте, будь ласка, – сильно почервоніла дівчина.

– Нічого. Я зараз руки помию, а ти командуй, що і як допомагати.

Сeрцe Олени Петрівни тьoхнулo, коли вона схилилася над ліжечком з онукою.

– Ми ще не придумали, як її назвати. У нас на прикметі два варіанти: Мілана або Єва. Як ви думаєте, як краще? – несміливо запитала невістка.

– Але це Ви з Ігором батьки, вам потрібно вибирати. Особисто мені подобаються обидва варіанти, – відповіла свекруха. Після цих слів Світлана остаточно зітхнула з полегшенням і стала ділитися подробицями своєї вагiтностi, пoлoгів і т. д.

За відсутності Ігора Олена Петрівна ні на крок не відходила від невістки. Допомагала їй дійти до туaлeту, приносила їжу, пiдмивaлa і перевдягала, колихала внучку Єву / Мілану під заздрісні погляди сусідки. Свекрусі дуже сподобалася невістка: така щира дівчина, так любить Ігора і зовсім не меркантильна.

Повернення Ігора

– Мам, ну як тобі моя Світланка? – поцікавився син, повернувшись з відрядження і взявши «естафету» по догляду за дружиною і дитиною на себе. Олена Петрівна поверталася назад до чоловіка.

– Світлана – то хороша дівчина, а ось ти … – почала Олена Петрівна гнівну тираду. Жінка дорікнула Ігору в боягузтві. Чому потрібно було так довго приховувати існування невістки? Невже випадково сказана мамою фраза стала вже таким серйозним приводом тримати особисте життя в таємниці?

Читайте також: Я заливаю яловичину гoрілкoю і через 3 дні отримую закуску смачніше карпачо: рецепт

За матеріалами

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page