X

Медівник з заварним кремом, ніжний та просочений

А зараз ми розповімо вам всі секрети приготування найсмачнішого домашнього медівника з заварним кремом.

Для цього вам знадобиться самі стандартні інгредієнти, які завжди знайдуться в холодильнику у кожної господині. А за кількістю інгредієнтів у вас вийде торт на велику сім’ю.

Крем ми приготуємо на молоці, і так приступимо до приготування ніжного, просоченого і великого медівника з заварним кремом.

Складові:

для тіста:

– Борошно – 3 склянки

– Яйця – 2 штуки

– Цукор – 1 склянка

– Масло вершкове – 50 грам

– Мед – 2 столові ложки

– Сода – 1 неповна столова ложка

 Для крему:

– Вершкове масло – 350 грам

– Молоко – 0.5 літрів

– Яйця – 2 штуки

– Цукор – 2 склянки (якщо ви не великий любитель солодкого, зменшіть кількість цукру)

– Борошно – 3 столові ложки

Покроковий рецепт:

1. Розмішайте яйця з цукром і парою ложок меду, всі інгредієнти повинні бути не холодними. Потім поставте відповідний посуд на каструлю з водою, на водяну баню потрібно викласти яєчну суміш, додайте тепле масло. Все перемішайте, коли маса стане однорідною додайте соду, як тільки ви побачили, що вона піниться додайте борошно і зніміть посуд з водяної бані. Замісіть ніжне тісто.

2. Розділіть ніжне відпочиле тісто на 8 рівних частин і розкачайте пласти. Готуйте коржі в духовці розігрітій до 180 градусів. Для цього змастіть листи маслом і викладіть пласти тіста. Випікайте до готовності.

3. Поки коржі остигають, то відразу ж приступимо готувати крем, розітріть яйця з борошном і цукром. Поставте знову в тому ж посуді молоко на водяну баню, і додайте яєчну суміш і тепле масло. Коли крем загусне, при цьому завжди потрібно мішати, зніміть з вогню. Дайте охолонути. Коли крем охолоне збийте його до однорідності блендером.

4. Коли будете підстригати округлу форму коржів, залиште крихту для прикраси. Змастіть коржі кремом, сформуйте торт, і прикрасьте крихтою.

Ось і все, так просто, наш медівник можна пробувати. Можете прикрасити його за бажанням подрібненими горіхами. Такого смачного десерту вистачить не на одне чаювання, ось такий великий виходить тортик.

K Vasyl:
Related Post