fbpx

Мене чоловік днями просто ошелешив. Я хотіла нову машинку пральну купити, він був проти. Ми посварилися, і в підсумку він мені виклав, що справа не в машинці. Виявляється, у нього борги просто неймовірні

Якщо по порядку, одружилися ми півроку тому. Історія майже як в казці. Познайомилися в картинній галереї, упадав красиво, ніяких зайвих натяків не робив. По ресторанах водив, дарував всякі дорогі подарунки, навіть купив романтичний тур до Франції. І там, біля Ейфелевої вежі, зробив пропозицію. Це через два місяці знайомства. Мені 23 роки, я про весілля не сильно замислювалася, але і не те щоб проти. Та й закохалася в нього. Галантний, розумний, спокійний, симпатичний. Звичайно, я погодилася!

Свою квартиру він здав у оренду, почали жити у мене. Все було просто чудово ці кілька місяців. Жили душа в душу, я навіть запідозрити нічого не могла. І ось він мені таке видає. Виявляється, що працює він за якісь копійки. До знайомства зі мною підробляв то там, то сям. А як познайомилися, каже, закохався з першого погляду, хотів якось вразити. Друзі йому порадили спробувати різні ставки робити.

Йому спочатку щастило, а потім він крупно програв. Але ми в той час як раз весілля організовували, він злякався, що я втечу одразу, і нічого не розповів. Взяв гроші в борг під якийсь дикий відсоток. Не в банку (бо не дали б з його зарплатою таку велику суму), а якось через друзів незрозуміло у кого. Потім, після весілля, коли до мене переїхав, продав свою квартиру. Ну тобто він мене обманув, що здає її знайомим, а насправді продав.

Цих грошей, що він за квартиру отримав, вистачило на те, щоб ми далі жили як жили, не потребували і я ні про що не підозрювала. Він віддав борг, але потім ці люди до нього прийшли і сказали, що відсотки він все одно не виплатив. І він знову почав робити ставки, щоб виплатити відсотки, і знову програв…

Я не знаю як бути. З одного боку, відчуваю себе винуватою, він же через мене, виходить, в борги вліз. З іншого боку, не такий вже він, мабуть, і розумний, якщо примудрився в таке вплутатися, грубо кажучи, заради витребеньок. Може, він взагалі неадекватний? Плюс здається, що у нього якась залежність від цих ставок. Програє, а зупинитися не може.

У нас дітей поки немає, і ось думаю, може, розлучитися, поки не стало пізно? Я його кохаю, звичайно, але виявилося, що я люблю не ту людину, за яку заміж виходила.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page