X

Мені здається, дружина просто боїться осуду оточуючих – типу, чоловік-нянька, сидить удома, а дружина тяжко працює. Я думав, що зможу її умовити, але дружина ні в яку

Зараз відпустку по догляду за дитиною може оформити будь-хто з батьків. Вважаю це правильним. Толку, що моя дружина в декреті? Вона все одно змушена їздити на роботу, і кожен раз виникає проблема, куди прилаштувати нашого півторарічного сина.

Бабусі далеко, з нянями вічна проблема, ось я і запропонував посидіти з малим, а вона нехай спокійно працює. На відміну від дружини, у якої керівна посада, а я можу хоч з дому кодити. Дитину вже відлучили, але дружина сприйняла мою ідею в багнети – каже, що у неї нарешті з’явилася офіційна причина посидіти вдома, а я її виганяю на роботу.

Але ж вона і так там постійно з’являється – не зрозумію цю жіночу логіку. Є різниця: спокійно сидіти в офісі і заробляти нормальні гроші, знаючи, що малюк під наглядом батька, або зриватися за першим дзвінком, судорожно шукати, куди його прилаштувати, напружуючи при цьому сторонніх людей?

Мені здається, вона просто боїться осуду оточуючих – типу, чоловік-нянька, сидить удома, а дружина тяжко працює. Я думав, що зможу її умовити, але дружина ні в яку – лементує, звинувачує в усіх гріхах. Ну нехай, вирішив я, нехай залишається все як є, але вчора її знову викликали на роботу, і син майже цілий день провів у сусідки. Хіба це нормально? Ну от як переконати її оформити на мене відпустку хоча б тимчасово, а там буде видно, що з цього вийде?

Павло, 29 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

K Nataliya:
Related Post