fbpx

Мій кавалер цідив чай і не дав мені зробити замовлення. Розповідаю, чого він зажадав у кінці побачення

Не потрібно сумувати, якщо побачення не вдалося. Такі невдалі зустрічі дозволяють нам винести певний досвід і навчають краще розбиратися в людях. А ще можна потім вдосталь посміятися, адже іноді ситуації бувають дуже смішними.

Цією історією зі мною поділилася одна знайома. Назвала вона свою ситуацію цирковою виставою.

Значить, все відбувалося наступним чином. Жінка хотіла знайти чоловіка і тому вирішила зареєструватися на одному сайті знайомств. Там їй сподобався один чоловік, який ввічливо спілкувався і був симпатичним. Незабаром вони домовилися про зустріч.

Чоловік запросив мою знайому в досить популярний заклад, який вважається досить пафосним. Все дорого і сердито. У закладі пахло надзвичайно смачно.

Жінка дуже хотіла їсти, адже залицяльник зустрів її прямо біля роботи і відразу ж повіз «вечеряти».

Кавалер зробив замовлення – тільки чайник зеленого чаю і відразу ж віддав меню офіціантці.

Всі навколо їли смачні і красиві страви, а у моєї знайомої аж бурчало в животі. Вона сказала офіціантці, щоб та залишила меню, але джентльмен швидко сказав: «Ні, дякую, меню нам більше не потрібне».

Офіціантка знизала плечима, розвернулася і пішла обслуговувати інших відвідувачів. Жінка не знала, як себе вести. Зелений чай вона терпіти не могла.

А кавалер прикидався, що не бачить, як їй не комфортно. Ніяких знаків уваги і турботи кавалер до неї не проявляв, у дами  живіт бурчав все сильніше.

Півтори години так просиділа ця жінка, слухаючи порожню балаканину залицяльника і спостерігаючи як він потихеньку цідить чай. Але терпінню настав кінець, і вона покликала офіціантку. Попросила принести їй меню і в підсумку замовила собі м’ясо, салат, і чашечку Лате.

У цей момент варто було бачити вираз обличчя залицяльника. Він сидів з відвислою щелепою. Жінка відчула себе ніяково, тому відразу уточнила, що сама оплатить своє замовлення. Весь час, що їла моя знайома, чоловік дивився на неї з жадібністю.

Але найцікавіше було попереду. Попросили рахунок, і жінка сама розплатилася за те, що замовляла. А кавалер…

Він сказав, щоб дама оплатила свою половину і за чай, який він сам замовив і випив. Жінка відповіла відмовою і на цьому вони розпрощалися.

You cannot copy content of this page