fbpx

Мій коханий з яким я зустрічаюсь більше п’яти років зробив мені пропозицію. Проте ця подія не зробила мене щасливою, я не впевнена, що хочу бути йому за дружину. Все тому, що Ілля – найстарший син у багатодітній родині. Ні не так… Він найстарший син у багатодітній родині де немає тата

Мій коханий з яким я зустрічаюсь більше п’яти років зробив мені пропозицію. Проте ця подія не зробила мене щасливою, я не впевнена, що хочу бути йому за дружину. Все тому, що Ілля – найстарший син у багатодітній родині. Ні не так… Він найстарший син у багатодітній родині де немає тата.

Про такого, як Ілля можна тільки мріяти. П’ять років ми разом і щодня я закохуюсь у нього все більше. він добрий, працьовитий і хазяйновитий. Вміє і їсти готувати і прати і в домі лад наведе і консервує і пече. На роботі його попри його вік молодий, люблять і поважають. Начальство постійно заохочує і відзначає. Мене він на руках носить.

Нещодавно Ілля пропозицію мені зробив. Я звісно дуже рада, проте не впевнена, що хочу створити з ним сім’ю. Справа в тому. що мій наречений – найстарший серед дев’яти дітей у родині. Тата його давно немає, а мама? У мами своє життя і дітьми більше займається бабуся Іллі по татовій лінії.

Левову частку вільного часу Ілля проводить удома. Він замінив братикам і сестричкам тата. Привозить їм подарунки, допомагає з уроками, або просто сидить і розмовляє з кимось з родини – вислуховує. щось радить. Він їздить на всі батьківські збори і, хоч йому усього 25, підписаний в усі батьківські чати менших. Здає кошти, вирішує якісь питання, контролює виконнання домашніх завдань усіх своїх менших братів і сестер.

Звісно, нічого поганого в цьому немає – навпаки інша б раділа, але не я. Фактично у Іллі немає вільного часу – робота, брати-сестри, знову робота. Він гарно заробляє. підробляє. але усі кошти ідуть в його велику родину. Завше щось потрібно і необхідно. То двері у дім замінити, то вікна у хаті зогнили, так він купує і вставляє нові, пластикові.

Нещодавно усі ми з сумом дізнались новину – у бабусі, яка замінила усім тим діткам маму, недуга, яка потребує термінового і вартісного лікування. Звісно, хто ж окрім Іллі може допомогти. На роботі скинулись, щось моя родина додала, дещо друзі, але основний тягар на плечах Іллі.

От тепер і думаю я, а чи буде у мене з ним хоч колись своя родина, чи він усе життя вирішуватиме негаразди своїх братів і сестер. Розумію, що вони виростуть, але чи стане від того легше? Чи зможе мій Ілля хоч колись про них не дбати? І чи потрібна мені така сім’я?

09,11,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page