fbpx

Моя свекруха з молоду продає власну городину на ринку. Кущі кабачків у неї дають втричі більший врожай, і ось у чому секрет

Моя свекруха з молоду продає власну городину на ринку. Кущі кабачків у неї дають втричі більший врожай, і ось у чому секрет.

Якщо докласти трохи зусиль, то зросте значно більше: з одного куща можна зібрати від 3 до 20 кг. А якщо посадити і забути, то 3 кг.

Багато не потрібно.

У першу чергу постарайтеся вибрати урожайний сорт. Не поспішайте з посівом кабачків: ґрунт повинен прогрітися.

Не будете поливати — не будете збирати

Після посіву грядку треба регулярно поливати. Серйозних перебоїв з вологою кабачки не прощають. Але якщо кущі женуть багато пустоцвіту і не дають плодів, то можна влаштувати невелику засуху.

Кабачки, звичайно, можуть довго рости, збільшуючись до неймовірних розмірів. Але важливо їх вчасно зібрати, поки шкірка не груба.

Третя основа гарного врожаю кабачків — багата, родюча земля. Якщо у вас з цим проблеми, то рекорди врожайності не отримати. Але варто навіть на худому ґрунті замульчувати грядку шаром перегною або компосту, як урожайність ракетою злетить вгору.

У деяких городників інша стратегія: вони вносять добрива з поливом маленькими дозами кожні 7-10 днів. Це теж непогано, але може викликати накопичення нiтратів. Так що перед збиранням врожаю азотні добрива краще виключати.

You cannot copy content of this page