fbpx

«Мрію» висадили на клумбу – КМДА

27 травня у Києві на площі біля Деснянської райдержадміністрації відкрили квітник з зображенням українського транспортного літака Ан-225 “Мрія”. Про це пише пресслужба Київської міської державної адміністрації.

«Над композицією “Літак “Мрія” спеціалісти Деснянського Київзеленбуду працювали протягом тижня, створивши квітник площею 85 квадратних метрів. Для створення клумби було використано майже 2 тонни крихти та 10 тисяч квітів різних сортів: колеус, чорнобривці, бегонія, ценерарія та агератум», – кажуть в відомстві, пише Суспільне.

Загалом у столиці планують створити понад 30 патріотичних квітників до Дня Києва, що присвячені боротьбі України з російською армією.

Так вже є клумба за мотивами марки про російський корабель на розв’язці біля станції метро “Лівобережна” з цинерарій, бегоній, чорнобривців, агератумів, колеусів та багато інших квітів.

Поблизу станції метро Політехнічний інститут створюють клумбу «трактор тягне російський танк». Клумбу робить Київзеленбуд, проте на сторінці організації фото поки що не публікували.

Фото: Суспільне.

05/29/2022

You cannot copy content of this page